Alarasel Asenadgdvrn olmadm ama 37 den sonra yapılması doğru diye biliyrm dr iki parmağı ile çatının doğuma uygn olup olmadığını 15 sn en fazla kontrol ediyo bu şklde
slmynsbkm Asenadgdvrn ben oldum 4 gun once. korkmuştum ama acimadi 15 saniye surmedi bile. tam 37 haftada oldum. doktorum da konustu dikkatimi dağıttı. kendinizi kasmayin normal alttan muayene gibi 🙂
Bulut74 Asenadgdvrn salı günü oldum. Korkma korkulacak bişey değil, 1 dakka bile sürmüyor. Ya da benim canım yanmıyor. İkinci Doğumum olacagı halde tedirgindim ama, öyle can yakıcı bişey değil. Kendini kasmazsan, sıkmazsan çabucak bitiyor🤗😉
Bestehasan Asenadgdvrn ben oldum cnm zorlugu yok.kendini kasma normal iliski gibi oluyo doktor 2 parmagini katiyo cikariyo bitti
Alarasel Asenadgdvrn açık açık yazmk istemyrm ama ilişkiye giriyosn eşinle cinsellik yaşıyosn e dr bi iki parmağıyla kontrol edck abartıcak bişi yok. Allah kolaylık versn de hepimize
emel16 Bulut74 ben bişe merak ediyorum canım öncesinde herhangi bişey yapmadan ya da sürmeden mi direk parmağını sokuyor?
Umhn5229 Bulut74 2.cocukda damı catı muayenesi yapılıyor benimde ıkıncı 37. Haftadayım bilmiyordum bırınci normal dıye yapmıyorlar zanıyordum
rabia_atmaca Benim doktorum bakmadı bende 37+3deyim herşey normal dedi yolladı bi daha ancak doğumda giderim önemli mı bu muayne ?
selocan7 Alarasel korkutmak istemem ama eğer kasarsan ilişkiden cok daha fazla acır cünkü parmagı yukarı asagı çok dolaşıyor karnına kdar hissediyosun :)
Dilra Alarasel doktor pat diyemi yapıyo muaneyi yoksa gittiğin gün rendevuya bi dahakine çatı muayenesi yapıcaģınimi söylüyo nasıl oluyo 38+5 olduk ama hayla çatı muayenesi olmadım bu arada devlete gidiyorum
Bahar9189 Bende 34+2 oldum doktor hala Çatı muayenesinden bahsetmedi şu hafta olcaksın gibi acaba Doğum esnasında mı yapıcak eğer öyle yaparsa ben kendimi hangi psikolojiye hazrlıyım normal Doğuma mı Sezeryanamı çok saçma geldi bana bakalım bu ay sonunda yine kontrolüm var yine bisey söylemezse artık ben sorucam
Senemhifa Bahar9189 çok erken canım sana daha naptın ben 38 deyim olmadım haftaya olucam 34 e bakmasının bi anlamı yok ki Doğum a yakın bakıp Doğum şeklinin uygunluğuna karar verecek
Pkzsntrk Asenadgdvrn geçen cumartesı oldum canım 36 haftam bıtecektı ben çok sıktım kendımı bıraz acıdı ama nefes alıp verınce rahat olunca bısey olmuyo korkma
selocan7 Asenadgdvrn ben hem 35te hem 37 de oldum canım. 35te çat diye soktu parmaklarını kastım kendimi cokkk acıdı tabi senin kendini kasmanla alakalı ve dr nedense ben kasınca normal yapamazsın dedi. ama 37de bu sefer kendimi kasmadım hem acımadı hem de sanırım normal yapabilirsin dedi. Sanırım olay kendini kasmakla ve vaktin geçmesiyle alakalı 😐
Muhammedtalha123 Benim 40 haftam dolcak nerdeyse daha hic yapmadilar cati muaynesi sanirim dogum da bakcaklar
Alarasel selocan7 korkutmasan iyiydi gereçktn 😂🙄neysee drma güvenyrm bn ebeye falan yaptrmam herlde sıkıntı yok 15 sn en fazla kasmıcam da sorun yok hala korkmuyrm 😂
Turkistlc selocan7 yaw hee hee hahahahahaha karnina kadar hissediyormus yok agzindan cikiyor😁😁 bana komple eli soktularda karnimda hissetmedim uzayli doktorunuzmu var yoksa 1 metre uzunlugunda mi parmaklari😁
Mucizesin Alarasel ebe çatı muayenesi yapmaz zaten açıklık muayenesi yapar . Çatı muayenesi bir kez yapılır
selocan7 Alarasel ya işte yapılan ve hissedilen manasında şey ettim yoksa karında hissetmek tamamen psikolojik🙈🙈 ama ikinci sefer de kendimi kasmadım ve hiç hissetmedim insallah siz de hissetmezsiniz hiç