Eda81 Oguzkagan65 sen koyu kivamli yazmissin onu baktir bn anliyorum sari akinti kivamli kahverengiyse git hemen
Oguzkagan65 Eda81 doktorum biliyor canım normal diyor benim beyazımsı kıvamlı birşey idrar tahlilim falan temiz
Zehramom Oguzkagan65 benimde idrar tahlilim temizdi yenimi oldu yoksa vajinal fitillik akıntımı bilmiyorum nişan beklerken bunun gelmesi canımı sıktı😂😂
Seymanurr Zehramom bende 38+3üm Benim de öyle bir kaç gündür normalde beyazdı ama sarıya döndü ve enfeksiyonum yok annem de benim de doğumlarım yaklaşınca değişirdi dedi akıntının rengi ona bağladım bende 🤷♀️
Zehramom Seymanurr benimde normaldi bu bi kaç gündür oldu doğumu beklerken tekrar enfeksiyon çekmek 🥺
Zehramom Sinembuse ya işte bazıları sarı koyu şekildede olabilir yazınca başta öyle sandım ama devam ediyor henüz kanlı gelmedi
Sinembuse Zehramom devam ediyor zaten bikere de gelmiyor canim ama benim kanlı geldi kahve akintili halada geliyor seninde nisan gelmesi yakındır gerce herkezde aynı olmuyor ama istersen doktoruna bi sor için rahat etsin .
SuAte Zehramom canım çatı muayenesinden sonra bende de aynısı oldu kaşıntı falan da yok normal heralde
Bestehasan Zehramom bnmde lavoboya gtmeden kasık agrisi oyle bi tutuyo ki hareket edemiom nerdeyse ama lavoboya girince gecio
[silindi] Zehramom canım benm de 10 gündür sapsarı bi akıntı enfeksiyonum yok 35 haftalığız ben biraz internetten araştırdım doğuma yakın bu akıntı normalmiş