Zehramom Kızlar bir kaç gündür afedersiniz silinince sarı akıntım var kıvamlı ilk başka nişan sandım ama5 gündür de sürermi bilmiyorum acaba enfeksiyon mudur yarın doktora diyecegim ama 🥺 birde her lavabo sonrası karın ağrım var sizdede oluyormu
blackeagle Zehramom o akıntı bende basından beri var sarı bazen yeşil tahlillerde mantar çikiyor ama bir turlu gecmiyor bıktım artık kullanmadigim fitil krem kalmadı😑bugünde 39 haftalık oldum ne gelen var ne giden çatı muayeneside oldum 38de
Seymanurr Zehramom bende 38+3üm Benim de öyle bir kaç gündür normalde beyazdı ama sarıya döndü ve enfeksiyonum yok annem de benim de doğumlarım yaklaşınca değişirdi dedi akıntının rengi ona bağladım bende 🤷♀️
Zehramom Yasemincifci yok laboya çıkabiliyorum . İdrardan sonra bile oluyor yenilerde tahlil verdim temizdi çatı muayenesinden sonra böyle oldu arttı 🤷♀️
Yasemincifci Zehramom onun etkisidir belki canm bilemycem valla sarı deyince aklıma enfeksiyn geliyo benim direk
Sinembuse Zehramom çatıdan sonra koyukıvamlı akıntı oluyor kahve oluyor canim sarı akıntı bendede oluyor du dün nisanım geldi seninde nisanın olabilir .
Zehramom Yasemincifci bende çok çektim enfeksiyondan benimde aklıma o geliyor moralim çok bozuk tekrar ilaç kullanmak zorunda kalırsam diye 😢
AlininAysesii Bu ara benim akıntım da sarı, ama enfeksiyonum yok. Karın ağrısı bende de oluyor, ayrıca kasık ağrısıyla beraber 😞 38+0’ım
Eda81 blackeagle ayni ben iste hamile kaldigimdan beri fitil kullanmaktan biktim hep korkarak kullandim gecmiyo yesil ve sari akinti yanma falan taharet alirken bile aciyo artik bende yarin ins sezeryan olucam bi aksilik olmadan kurtuluruz ins
Zehramom Eda81 inş canım benim bı ara geçmişti yeniden başladı 🙄 bıktım ilaçlardan . Hayırlısıyla kavuşun inş
blackeagle Eda81 3.trimestere girdim gireli mantar pesimi bırakmadı😐 kayinvalidem doğumdan sonra geçer diyor inşallah geçer doğuralım hayırlısı ile
Zehramom Sinembuse ya işte bazıları sarı koyu şekildede olabilir yazınca başta öyle sandım ama devam ediyor henüz kanlı gelmedi
Eda81 Oguzkagan65 sen koyu kivamli yazmissin onu baktir bn anliyorum sari akinti kivamli kahverengiyse git hemen