melikeyakisikli @annevebebek17 doktora geldim şimdi safra kustuğum için vitamin serum verdi1 hafta birde hafif kasık ağrım var dedim progestron verdi düşük tehlikesi yok ama genede iç dedi anlamadım hiç bişi
annevebebek17 melikeyakisikli canim progesteron bende kullandim ama ben fitil olarak kullandim normal ictim bir kere dunyam karardi o kadar mahvetti beni seni etkilerse sende fitil olarak at derim.. Serum hic yemedim bende safra kusuyorum kendim yata kalka oyle böyle geciriyorum zamani umarım çok sürmez
melikeyakisikli Masalimmkizim inşallah canım bebek iyi çok şükür vitamin serum başladı bide kasık ağrısından dolayı progestron başladı nolur nolmaz diye
melikeyakisikli Cerenylmzz banada vitaminli serum takviyesi yapıldı bugün bakalım bebişimiz büyümüş doktor çok iyi dedi ama genede tedbir amaçlı yapalım dedi
Uzunyolculugumuz melikeyakisikli bende oyleyim canim ayiptir soylemesi arada bi kac damla kanli geliyo soguk sut ic bi kac sabahtir iciyorum migde bulantim biraz azaldi
melikeyakisikli Uzunyolculugumuz denerim canım teşekkür ederim hepimizin bu bulantılardan kurtulması dileğiyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰
melikeyakisikli annevebebek17 aslında progestronluk bi durumum yok ama arada kasıklarıma ağrı giriyor dediğimde biraz evhamlandı doktorum biz önlem alalım dedi hap verdi akşam kullan uyku yapar dedi seruma bende şaşırdım koca koca 3 tane serum takıyorlar içinde c vitamini b12 vitamini falan filan varmış idrar istedi birde bakalım nolcak kafam çok karıştı ilaç kullanma taraftarı değilim aslında hamileyken ama bakalım
Iremgokce Ben prilam dr kullanıyorum düzenli kullandım gece yatmadan iki tane içiliyor beni çok rahatlattı hamilelere özel bir ilaç doktorunuza danışın o his çok kötü allah hepimizin yardımcısı olsun
annevebebek17 melikeyakisikli canım doktorun ne dediyse yap bakalım erken tedavi her zaman iyidir o yüzden hakkinda hayırlısı olsun birşey olmaz allahın izniyle.
Busearassu melikeyakisikli. Bende tam tersi oldu ilk 3 ay niğde bulantısı çekmedim ama daha sonra maf oldum