PirayeAkca Yigithamzaninannesi burdaki bazı başlıkları okumuştum oyle diyenlerde var bilmiyorum ki valla. Çok degisik bisry🙌😍
PirayeAkca dmngrkm öyleyse inşallah sut depolarım doludur bosuna emmez yavrum sütüm olmaz diye çok korkuyorum çünkü annemde 4 çocuk büyütmüş hic sutu olmamış doğru düzgün benim goguslerimde küçük çok korkuyorum🤦♀️🙌
dmngrkm PirayeAkca büyüklükle pek alakalı değil zaten o durum. Annemin küçük göğüsleri beni çok emzirmiş. Benim de göğüslerim büyük değil ve yarın doğumum var bakalım olacak mı sütüm. İnşallah olur 🙈🙈
PirayeAkca MelekAnnesi52 evet istiyosan nefesimi tutayim dedim sacmaliga bak sanki keyfimden nefes alışverişim çok hizli😂😂
Ferihan PirayeAkca bizimde o haftalarda başladı hıçkırıklarımız normal bi durummuş amniyon sıvısını yuttuğu için olabiliyormuş benim kızımı da günde 3-4 kere tutuyor 🥰 şu an 38+5’iz
emel16 PirayeAkca valla ben geçen aç olduğumda hıçkırdığını farkettim canım:) hiçte sormadım doktoruma :) sorarsan bizi de bilgilendir canım:)
Busrabora PirayeAkca hayır ciğer gelişimi için cok önemli bişey,iyi bişey yani canım 🥰 çok tatlıslar ya
Bebekiimm123 PirayeAkca aynen canım her gün mutlaka 2-3 defa oluyor eşim çok korkuyor öyle olduğunda kalkıp yürüyorum falan ama geçmiyor
Cankusssssss PirayeAkca saçmalama değil o annelik duygusu şekerim demek ki suyun çok tatlı içiyor çiş yapıyor :) :)