Annelik duygusu nasil acaba bilmiyirum bende herkes gibi çocuğum olsun agladiginda yanında olayım giydireymm karnımda büyüteyim istiyorum. Bizim normal yollarla bebeğimiz olmuyor. Üniversite hastanesinde tedavi görüyor esim azosperm. ALLAH in izniyle tüp bebek deneyeceğiz ama tutar mı tutmazmi bilmiyorum. Televizyonda Bi bebek görünce kanal değiştiriyorum çünkü eşimde bende çok istiyoruz. Sokakta görünce bakamıyorum eşim üzülür die. RABBİM şu mübarek günde elleri sefaya açılan herkesin duasını kabul etsin. Ve banada dua edin lütfen. Kimsenin kucağı boş kalmasın. umudumuz RABBİM DEN ama o kadar çok istiyrumki belkide yaptığım yanlış ama fal yolluyorum falaaddine oraya buraya yalan yada gerçek ne olursa olsun hep dio Bi bebeğin olacak hanene girecek hep evlendiğimde beri erkek çocuk görüyorum doğurduğumu o anı görüyorum. Ama sadece rüyalarıma giriyor gerçeği nezman olur bilmiyorum olurmu gerçi onuda bilmiyorum. Benim durumumda milyon tane insan vardır illaki ben bunlardan sadece sesimi duyuran lardan biriyim. ALLAH bizim yar ve yardımcımız olsun. ÖZELLİKLE HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR POST U OLURSANIZ HEPSINI EGER. BİLİYORUM ÇOK UZUN YAZDIM AMA OKURSANIZ SİZİN DUANIZ KABUL OLUR BANADA DUA EDİN LÜTFEN. EDENDEN ETMEYENDENDE ALLAH RAZİ OLSUN.