Birkucukumut Gkhn71 demi oda var valla bende anlamıyorum bırde bende ole bısey oldu kı karnım kucuk kalcalarım kocamn oldu 🙄🙄 diğer hamişlere bakıyorum sadece karınları var🤣🤣
Fenci Birkucukumut bende aynı şekilde canım karnımı değil de kalçamı nasıl saklayacağımı düşünüyorum 😃😃
Birkucukumut Alarasel valla nasıl yapıolar elimden geldıgunce dikkatli beslenıorum bol bol su ıcıyorum
Alarasel Birkucukumut canm gerçektn bnada innalmaz geliyo ama illaki alınıyo yani ödem bile bi kilodur kese vs saymıyrm bile e hormnlar falan da var ama bn herley tiyiorm aklıma ne gelirse sıkmıyrm hiç kendşmi🤣🤣🤣🤣
espalp Cansuoe 21.haftadayız yarım saat sonra 😂 toplam 4 kilo aldım. İlk 3 kiloyu 12 haftada almıştım mide bulantısını bastırmaya çalışırken kuru beslenmekten. Sonrasında kilo alımım yavaşladı iyi gittiğimi düşünüyorum🙏🏻
buseakinn Adisimmm kesinlikle katılıyorum ben kızımda 14 kiloyla doğuma girdim ama şimdi kilo almak gerine verdim yarın da aldığım zamanda hamile kaldığım kiloya geri dönerim
Adisimmm korkmayin hamilelikte hızlı alanlar hızlı veeiyor 25 kiloyu veren var 4 ayda ama 10 kilo alip veremeyen var dert etmeyin
Mlssa Cansuoe Şuan 24+5 ama son kontrolüm 22.haftaydı ve 4.5kilo almıştım o zaman doktorum çok iyi gidiyosun demişti😊bence seninki de normal canım.
Seda5892 Cansuoe iki kişi dışında kimse öyle fazla almamış neyse benim gibi olanlar varsa rahatlar belki yorumu görünce 😂😂😂😂 24. Haftamdayım ııııı şey 14 kilo almışım 😳😂 nasıl oluyor bilmiyorum aman 🤣
Ilknur67 Seda5892 yemin ederim içim rahatladı bi ben öyleyim sandım ikizlerime hamileyim 10 haftalık 3kilo aldım sinirden daha cok yemeye başladım millet 4-5 kiloyla doğum olayını kapamış