Cansuoe Slm kizlar ben suan 19+3 haftamdayim 3,5 kilo almisim... sizde nasil ? Heralde bu sürecten sonra hizli kilo mu alirim ? Sizde nasildi veya nasil? insallah cok kilo almam😌
Aysedgrlikrkmz Cansuoe biz de 23.haftadayız çok şükür 3,5 kilo almışım bende bebeğim de 22.haftada 540 gr dı çok şükür 🙏🏼🥰
Birkucukumut Ya hıc kılo almayan arkadaslar bunu nasıl basardınız :) ben 19+3 haftalık hamıleyım ve 5 kılo almısım ben kendıme ıdeal dıye avuturken hıc kılo almadım 2kılo aldım dıyenlere ımrenıyorum😊😊🤣
Gkhn71 Birkucukumut bende oyle valla hem şişiyorum hem aliyorum bünye meselesi galiba ama hiç almayanlar nasıl şişlik olmuyo bi kere adetin şişliği bile tartida kiloyu yükseltir
ErnaNazer Birkucukumut aynen bence 8 kilo aldım şimdi okuyunca nasıl yani dedim bende kendimi normal sanıyordum.
Misskaynak Alarasel ay o haftalardan sonra çok iştah açılıyor 😋 dikkat et dicem de ben asla boğazımı tutamadım 😅🌸 amaaan koy ver gitsin
Birkucukumut Alarasel valla nasıl yapıolar elimden geldıgunce dikkatli beslenıorum bol bol su ıcıyorum
Birkucukumut Gkhn71 demi oda var valla bende anlamıyorum bırde bende ole bısey oldu kı karnım kucuk kalcalarım kocamn oldu 🙄🙄 diğer hamişlere bakıyorum sadece karınları var🤣🤣
Yesimeliz Bende anlamiyorum kilo almama olayini. Cok kusma yasasan hadi bi derece ama imkamsiz. 13+3 um ben 2.8 kg almisim. Ama vucut yapisi tamamen degisiyor. Bel kalmiyor bi kere.
Betulnurtenaltun Yesimeliz bence hiç almadım diyen yalan söylüyor bebek eşi suyu kilosu bile tattığı etkile
Zuzuum Yesimeliz bende çözemedim helal olsun hepsine ben 46 la gebe kaldım 56 yım we 22haftalığız 🤦🏼♀️🤰🏼