gLycn_ Seviltzcn aynı zamanlarda doğum yapicaz o halde 😍😍😍 en başindan beri erson beyde misin canim sen
Damladmirr gLycn_ ben şenaya kızken gitmiştim canım memnun kalmadım bana çocuğun tedavisiz olmaz bilmem ne sen pko falan dedi . Hamile kaldım doğuracağım 31 Temmuz’da şimdi vatanda Semra hanıma gidiyorum çok memnunun gerçekten çok tatlı bir doktor 👩⚕️:)
gLycn_ Damladmirr bende pkoluyum ilacsiz regl bile olamazsin demişti genç kizliğimda doktorum 5 senedir ne ilaç kullandim ne bir şey çok şükür doğal yollarla hamilede kaldim 🙏🏼 Sen kime gidiyorsun canim bu arada ?
Damladmirr gLycn_ vatanda Semra hanıma gidiyorum canım çokta memnunum geçekten :) haftaya Doğum kısmetse :)
gLycn_ Seviltzcn bende pek bilmiyorum bu uygulamayi canim 🤭 yada yazip silebiliyor muyuz sonra acaba yorumu onuda bulamadim ben
Seviltzcn gLycn_ bişey olmaz sanırım ya sevil tzcn amigurumi oyuncak var sen onu ekle ben ordan diğer hesabımdan eklerim seni
gLycn_ Damladmirr Allah bir avazda kurtarsin canim maşallah sağlikla gelsin bebeğin 🧿😍 ben daha 25.haftamdayim benim daha var 🙈