Thesra cok fazla cesit sunmayi dusunmuyorum. Oglumunkini kullanirsa kullanir ha birde hamak var. Inanirmisiniz her buyuk bebek magazasinda bile babyjörn yok 😅 hauck marka ve joie marka cok satiliyor. Ben turkiyedeki evimede ingeniuty aldim diye almanyadada bu markanin bir ustunu almistim. Ama gordumki joie cok daha fazla bide hauck. Almanlar ciddi anlamda cok pahali urunlere deger vermiyorlar. Ayni gorevi goren yine benzeri markalar var 30 euroya bile bulabilirssiniz burda. O derece 10 centin hesabini yaparlar alman usulu hesaplar olumca en cokta ikinci el oyuncak kiyafet bebek gerecleri. O yuzden tercih edilmiyor.o kadarcok model varkii ama ucuz oldugu icin satiliyor o yuzden markalari cok fazla goremiyorsunuz. Tecih edilmeyince satmiyorlarmis magazalar. Babyjörn zaten isvecin uretimi olmasi lazim. Ulkesinde o yuzden fazla satilir. Burdada almanlar kendj markalarina deger verirler once onlari alirlar. Butun ulkelerde boyle aslinda ama sunu anladim yanii bende en iyisi olsun anlayisindaydim onun icin diyorum ama isim icin para vermenin ne kadar gereksiz oldugunu cok daha iyi anladimm. Babyjörne takilmamkn tek sebebi gercekten demir ve kumas parcasi 1500 tl gibi bir fiyati var tabi yila gorede degisiyor bu ele avuca alinacak hicbirsey yok. Ha onu almisim ha pusetle gezdirmisim. Puset daha cok isimi goruyor onlada kendini salliyor hafif portatif bebek arabasina takılıyor. Ama digerleri yine diyorsun bi su sesi var fisirtisi var azda olsa bebegi tutuyor. Cunku cogu insan memnun kalmaktan ziyade yok cok hantal yok cok buyuk deyip 4 aydan sonra baslaniyor soylenmeye e zaten kullanim omru var yani sen donmek isteyen bebegi orada tutamazsinki. Travel alipta cok agir almasaydim baston alin diyenler gibi. Size demiyorumda cogu isini gorenlerde boyle konusuyor bir suru anne adayi icin hep olumsuz dusunce bunlar. Benim anakucagi alis sebebim isimi goreyim bir nefes alayim oda orada vakit gecirsin.