Hicret Bizde 9+5 olduk bugün . Tahmini doğum tarihi 24 aralık 💕 Cok aşırı miğde bulantısı halsizlik ve baş dönmeyle yola devam 😪 Hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız inşAllah 😍
GKBR2 Merhabaaa😊 bizde 12+6 olduk. 2 aralık doğum gözüküyo ama belli de olmaz 🤷🏼♀️ Şükür belirtilerim azaldı. İkili testi de daha yaptırmadım bu hafta gidicem. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri 🌸
abcd1234 Selam kızlar, bizim de Doğum 18 Aralık gözüküyor ama ilk çocuğumda da 1 Mart demişti doktorum, aceleci davranıp 1 şubatta gelmişti.tam 1 ay önceee☺️Bakalım ikinci çocuğumda neler olacak 🤷🏻♀️Hepimizinki Hayırlı vakitlerde gelsin insallah 🤲🏼
Bahar4730 Merhaba benimde 12 aralık benim henüz azalmamış kusmalarım bulantılarım var azalmasını umuyorum 😕
Duuyguum Bahar4730 benim de 13 Aralık oldu benim de vardı geçti çok şükür çok zor vallahi allah yardımcın olsun
Ecmaks Evet kızlar anca fırsat buldum yazmaya 14 haftadayız ve kızımız oluyor darısı isteyen tüm annelerin başına öğrenince yazıcaktım. Sizde bilin istedim
oldedi Ecmaks pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum 14+3olcaz pazartesi 😄 umarim bizde cinsiyetimizi öğreniriz artıklk😄
Nghnshn Bulantim cok fazla degil ama yemeklerden tiksinme var hicbisey yiyemiyorum normal yemek olarak hep corba tarzi seyler tahmini dogum ultrason goruntusunun altinda yaziyor ordan bakabilirsinuz :)