Fatmalipelit Selamun aleykum hanimlar benimde aralik gibi gorunuyor dogum ama ikiz oldugu icin net bir tarih yok bende 12+2 oldum bugun ve 4kilo verdim istahsizliktan akinti ve rahime baski tarzinda birseyler basladi normal oldugunu dusunuyorum
_Kubra_ Tospikkk 10+4 üz bizde 🤚bulantılarım geçti şükür anca yemek yiyebiliyorum tabi zevkle değil 🤨 alıngan ve huysuz bir ruh halim var şu sıralar 🙈🙈
Tospikkk _Kubra_ haha alınganlık çok komik olmuyormu 😂 özelliklede eşe yapılınca bende herşeye alınıyordum hemen gözlerim dolardı
kursadecmel Tospikkk ben de birkaç gün yaşadım sonra kesildi 🙄 10+1 iz bakalım da ben hala şüphe ediyorum ya bi şey olduysa diye 🤷🏻♀️
Busimss Tospikkk masallah herşey yolunda arada bas agrısı olsa da memnunum halimden ☺️ 12.haftamızdayız çok şükür
sleepmodeon haftadayım mide bulantısı, baş dönmesi hiç yaşamadım. iştahım oldukça açık 😊 bir hafta öncesine kadar halsizlik ve uyku isteğim vardı, çok şükür eski enerjim yeniden geldi. 1 aydır burnumdaki etler şişti ve nefes almakta zorluk çekiyorum; uyku haram oldu. kbb doktorum doğuma kadar sabredeceksin diyor. burun tıkanıklığı yaşayan ve çözüm bulanınız var mı?
Duuyguum sleepmodeon ben yaşıyorum aynı sorunu her sabah dudaklarım yara uyanıyorum çözümü Yok sürekli ıslatmak ve su ihtiyacı duyuyorum damağım çok kuruyo on gündür böyleyim
Sedahatun bebiiimamm ilkinin kalbi durduğu için 15 günde bir gittim ben hep 9. Haftaya kadar bi 4 kere falan gitmişimdir
Cemredeniz 12+5 bugün itibariyle 3 aralık tahmini doğum tarihi geçmeyen bulantı düşük tansiyon ve çoook ama çok bel ağrısı😔