Arikkok Herkesin acı eşiği, vücudunun ağrıya verdiği tepki, hormonların işleyişi farklı bu sebeple birebir aynı olur mı bilmem ama şöyle anlatayım. 100e vuran sancılarda sadece karnımda sertlik hissediyordum kesinlikle ağrı hissi olmuyordu. Hatta bu kadar kolay olmamalı diyordum kendi kendime. En son nstye bağlandığımda oradaki ebeye zaten 100 sancı görüyorum daha fazla hissetmem herhalde değil mi diye sorduğumda aslında nst'nin pek doğruluğu yok bazen 0 sancı görülüyor ama anne ağrıdan inliyor bazen 100 gösteriyor hiçbirşey hissedilmiyor dedi. Sancı 100 olunca illa doğuruyorsun diye birşey yok dedi birde. Mantıksız gelmişti o an ama doğumhanede 7 cm açıklığın olduğu an sancım 50yi bulmuyordu. Sonra saniyeler içinde doğum gerçekleşti zaten. Benim regl sancım şiddetlidir yastığı ısırtır açıkçası. Buda regl sancısı gibi ama benim hissettiğim fark şu. Regl sancısı acıtıyor evet ve o acı saniye olarak daha uzun sürüyor. Doğum sancısı daha çok acıtıyor ancak daha kısa sürüyor. Dinlenme süresi regl sancıma göre daha fazlaydı. Diğer türlü zaten dayanılmaz. O sancı olmayan aralarda sanki dakikalar sonra doğum yapacak olan siz değilsiniz gibi hafifliyorsunuz hiçbirşey hissetmiyorsunuz. İnanın geçiyor. Dayanıyorsunuz dayanıyorsunuz tam yeter artık dayanamıyorum dediğiniz anda geçiyor sancı. Ve bir sonraki sancıyı karşılamak için gözlerinizi kapatıp keyfinize bakıyorsunuz🤗