Zeynep3 cilekanne 22.haftamdayım 😌 tam olarak bazen göbeğimden bir parmak yukarda, bazen göbek hizasında 😌
Tugramoms cilekanne benim genelde göbek hizası ve üstü tekme attığı yerler henüz çok aşağıda değil sanırım 30+2
Elwing6 cilekanne yok canim bence cok endiselencek durum degil bu haftalarda herkes ayni..buyudukce hareketleri azalcak bence
Dilekakgl cilekanne bende 20 haftalık hamileyim aynı şekilde karnımın alt kısmında hissediyorum herhalde daha küçük diye
Aysedgrlikrkmz cilekanne ay iyi uyusun bşy olmasın da Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏼
Serrameri @cilekanne 24 haftalığız kasıklarımda ve biraz üstünde hissediyorum arada da altlara vuruyo sanki
fdmoksz33 26+2 yim aynen bende alt tarafta hissediyorum kasıklarımda sağ sol göbek yanları bende tasalandım doktoruma sorucaktım . Bazen aşağıda olduğunda hareketli olduğunda tuvaletten çıkasım gelmiyor tuvalet isteği geliyor 🙄normal mi acaba 🙄
Tugba12345 cilekanne 23+6 geziyo bnmki göbek deligmn azck ustune kadar ckti suana kdr ama smdi yine kasikta
Burcuveburcum cilekanne göbek deliğimin sağında solunda ve biraz aşağısında heryerde😂😂24+4 taklalar dönüşler yandık🙈
Mervezngn cilekanne 17 den 19 a kadar solumdaydı pozisyon değişip makat geliş oldu suan rahmime doğru vuruyor biraz acı verici bişey. Tekmeleri asagıda sağda solda bazen göbek deliğimin orda değişiyor.
Ssraa 34+4 haftalık, her yerde hissediyorum her yerde🤪 ayakları kaburgalarıma giriyor oradan göğsüme dokunuyor resmen😁
Seda05 cilekanne bende 21+3 üm bir bakmışsın midemin orda bi bakmışsın sağ kasığımda bazen sol bazen sağ tarafta her yerde kıpır kıpır nerde olduğu belli değil 😂😂