AyEr 33 haftalık hamıleyım erken dogum rıskım var şuan bır anda belıme agrı gırdı sızce ne yapmam lazım lutfen fıkır verırmısınız
ceco AyEr doktorunu ara ben de 36+4 ün wc dışında hiç kalkmıyorum yerimden dinlenmelisin artık bana dedi
HulyA60 AyEr geçmiş olsunn kuzum iyi misin bi doktora göründün mi bende fazla ayakta kaldıgımda veya iş yaptıkdan sonra uzandıgımda agrıyor ama geneldede oluyodu öyle benim
ebrarmom08 AyEr valla suan deli gbi bnmde agriyor ama benmki temzlige utuye kaptrdm kendmi fazla yordum ondan 😌
Ceylannbeyzt Bende yatıyorm hep ama banada oluyo aradaa geçiyo sonra bende yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek
Ceylannbeyzt AyEr 33+5 bakalım ne dicek gidince agrılarım da oluyo çünkü progestan kullanmama yatmama ragmen kasılmalarım falan
Ceylannbeyzt AyEr öyle ama yaa 20 haziran doğum başlangıcı mesela hiç sanmıyorm geliceğini ne kadr erken doğum riski olsada 😂😂
Ceylannbeyzt AyEr bende bugün gittim şuanlık sıkıntı yok sancı cıkmadı cok şükür biraz daha kilo almasını bekliyoruz🙏🥰