Tiredmother MiniAzraa yok canm pekte niyeti yok gibi sezeryan sinyali verdi doktorum Cuma günü belli olacak bakalım hayırlısı
Calimeros Btl42 artık yerini ne kadar çok sevdiyse ayrılmak istemiyor herhalde 😂 Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Nur_mira Bende 40+4 olarak bekliyorum dün doktora gittim 1 cm açıklık varmış sancımda ufak ufak çıkmış ama snradan gecti tabi cuma günü sabahtan acil kadın dogumuna gitmemi söyledi eğer o zamana kadar doğum olmazsa büyük ihtimalle yatırır ve suni sancı verir ve ben suni sancidan korkuyorum insallah gerek kalmaz suni sanciya😔
Ftmskrya Btl42 bilemiyorum canim birazda bunyeye bagli galiba doktorum 3 cocuk dogurmus gibi catin var demişti ve kolay oldu
Catsmomy Allah yardımcınız olsun 31 haftalık oldum ben bile bitse artık diyorum sizin zaman dolmus bile 😊😊😊
Nisa3 Btl42 benimde 2 cm aciklik ve sanci var doktur bortlenyaprak cayi tavsixe etti dogumu hizlandiriyormus denemek icin aldin icicem umarim faydasi olur sizde deneyin zarari olmaz sonucta bitkisel
Kakarsu2 Bende 40+5 deyim, Ne açılma ne sancı var, karnım da hala yukarda suni deniyecek ama sezeryana gidicek bu gidişle 😔😔😔
Kakarsu2 Bende 40+5 deyim, Ne açılma ne sancı var, karnım da hala yukarda suni deniyecek ama sezeryana gidicek bu gidişle 😔😔😔