Btl42 Bugün doktora gittim 2 cm açılmam varmış sancım hiç yok bebeğin kalp atışları iyi olduğu için gönderdi pazartesi tekrar gitçem yatış yapar mı sancı olmadan nasıl normal doğum olcak neler yapabilirim artık doğsun istiyorum 😔
Ftmskrya Btl42 ne yapsan olmuyor bende 40+4te doğurdum gecen hafta olmuyor diye ne sanci ne acilma vardi ve stres yaptim ve o gece doğurdum 😁
Btl42 Durununannesi80 hayır cnm sadece çatı muayanesinden sonra kahverengi akıntım oldu hafif kanlı gibi onun dışında bişeyim yok
Btl42 Kelebegimmm yapıyorum sürekli merdiven yürüyüş evde hareketler ama bakalım ağrım oluyo geçiyo nasıl doğacakkk 🙈
Sltnzlm Btl42 canım bende o leke geldikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 2-3gün sonra Doğum yaptım lekenin devamı Doğum başlayınca çok fazla gelmeye başladı ☺️
Ftmskrya Btl42 kendi sancim vardi kanamam gelmisti hemen gittim hastaneye acikligim yeni başlamıştı 3ten 8e kadar 4 cm acikligim olmus kendimin 8den sonra suni verdiler ve 11 de dogurdum 3 saat suni aldim sadece
Tiredmother Btl42 evet canm sunide verse gelmeyecek yerde şuan, Cuma son bi kontrolden sonra hala öyleyse sezeryan yapacak 😣
Btl42 Ftmskrya benim şimdi 2 cm pazartesiye kadar kaç olur bilmiyorum ama suni sancıdan da korkuyorum uzun sürer diye bakalım artık
Btl42 Tiredmother hayırlısıyla alırsın inş kucağına cnm 🙏 bende suni almaktan ve sonunda normal yapmamaktan korkuyorum
Ftmskrya Btl42 bilemiyorum canim birazda bunyeye bagli galiba doktorum 3 cocuk dogurmus gibi catin var demişti ve kolay oldu
Tiredmother Btl42 evet o yüzden hem kendimi hem bebeği yormam sonuçta yapılabilecek bi şey olsa doktor önerir ama nasip diyorum artık ya bakalım 😑