Alessia Alessia ayrıca cok sevındım cok meşakkatlı yollardan gecmıssınızdır tup bebek kolay degıl aslında tutmasına cok sevındım
Ozge3747 Alessia Çok teşekkür ederim canım evet bayağı yorucu bir süreçti.bir de ikinci denemede tutunca bayağı kıymetli şu an. Bir şey olacak diye ödüm kopuyor 😊
Ozge3747 Alessia Yani öyle görünüyor 🥰Ama dediğin gibi ben de Ekim annelerinin çoğunda kız duyuyorum 🌷💕
Alessia Ozge3747 allahın ıznıyle bır olmaz ınsallah zaten rısklı haftaları gecmıssın canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Leylaa76 Alessia Bende daha yeni girdim 17 haftaya ama hiç bir şey hissetmiyorum hiç belirtim yok senin 2 inci çocuğun mu bu cnm?
Alessia Leylaa76 yok ılk canım benımde bır haftadır oynuyo ıkı gundur barız ama zayıfım ondan mı acaba sadece karnım cıktı
Alessia Leylaa76 yok canım eşim italyan italyada yasıyoruz o sebepten omru burda gececek turk ısmi dusunmedım anlamı yok ısım soylenesı cok hosuma gıdıyordu cınsıyetını ogrenmeden bıle hazırdı ısmı
Ezgi0716 Bizde kızımla 17+4 üz Suan bende hiç birşey hissetmiyorum daha biran önce hissetsem artık çok merak ediyorum nasıl birşey ben azıcık birşey yesem bile patlatacak gibi şişiyorum sinmiyor sanki içimdeki hiç birşey sizdede öyle mi arkadaşlar
mf_ozturk Ezgi0716 ayniyiz 😅 Ben hissetmeye başladım özellikle bu hafta çok hissediyorum yani elimi koyunca felen minik minik oynuyo
Htczmra Ezgi0716 evet aynı durumu bende yaşıyorum yedigim azıcık bisy hemen doymsm gibi geliyo aciktigimida geç hissediyrm bu neden oluyor acaba migdeye baskı yapıyor galiba ondanmi
mf_ozturk Alessia Bizde 17+4 olduk bugün Benim mide bulantıları aşırı derece çoktu hala da tam olarak geçti sayılmaz Bi oglusumuz olucak insallah😊