Milos Sinembuse çok sagol canım senin de mi düşük ya da tehlike vardı bende o kadar uzun süre kullanır miyim acaba
Sinembuse Milos evet canim başlarda yoktu ama doktorum önlem amaclı kullanmamı istedi ama iyiki kullanmışım 4 aylıkken plesanta previa olduğunu öğrendim şiddetli kanamayla şimdi şükür hepsini bıraktım ve 4 aydan 8 aya kadar hep yattım .
Busimss Milos yarar yarar ben 11 haftadır kullanıyorum yaramasa yaramazdı :) merak etme sen birşey olmuyor sadece attıktan sonra cok yürümezsen iyi olur o kadar oturunca birşey olmaz kuzum benim
Asenadika Sinembuse plasenta previa teşhisi 28. Haftaya kadar net koyulamıyor ama peki sonradan düzelme oldu mu
Asenadika Milos Günde kaç tane içeceksin 1 ise gece yatmadan al bende acayip bi baş dönmesi böyle sersemlik hali yapmıştı en başta sonradan bünye alışıyor herhalde geçti gece alırsan sende sorun olmaz bence
Menis21 Milos yatıp uzanmaniz ve yarim saat kalkmamaniz lazim fitil olarak almak en iyisi Gün içinde 45 dk. Lık istirahati var zaten çalışan annelerin onun için kullanbilirsiniz.