Esrarse Arkadaşlar, bir kaç saattir bebeğin tekmelerini alt bölgemde hissediyorum sanki orda bir kalp atışı var makat bölgemde de hissediyorum bunu. Endişelenmelimiyim? Şuan çok hareketli Bebek erken doğum olmaz dimi
Elifcayyy Esrarse canım bende 24.haftamdayım ve bendede aynı şeyler oluyor ama endişe etmemeye çalışıyorum sonuçta karnımın içinde heryerde olabiliyor bebişlerimiz 🤗 Allah’ın izniyle bir sorun yoktur bence yani. Herşeyde endişelenmeyelim 😒🥰
Gdg Esrarse belli bir haftadan sonra yukarı çıkıyor canım tekme değilde sancı hissedersen git doktora
Beyzadncc Esrarse bende ilk olduğunda korkmuştum anneme sordum hemen vurur korkma dedi büyüdükçe dahada kuvvetli vururmus😊 hepimiz sağlıkla günü geldiğinde aliriz inşaallah kucagimiza🙏🌸
hafsam_omerim Esrarse ohaftalarda bende de öyleydi bel ağrısı ve bebeği sürekli aşağıda hissediyordum sanki hep vajinaya vuruyordu ve çatımda ağrıyordu ama geçti. Bunlar normal yani
Esrarse Elifcayyy anladım canım sağolasın 😊 ya bende rahim ağızı kısalığı bi 26 oluyor bi 30a çıkıyor ondan endişelendim bu kadar bir sıkıntı yoksa tepinsin dursun😂
Ssraa Ben de aynı haftalarda aynı yakınmayla buralarda postlarda dolaşıyordum :)) gayet normal olduğunu örendim. Endişelenme, içinde bir can var. İleride karnın çılgınlar gibi hareket edecek şok olacaksın☺️
Esrarse Ssraa çok zor şeyler bunlar ya sorumluluk 2 ye katlanıyor sağlıklı gelsinler de kendi vücüdümüza kavuşsak 😂
havva_clk41 Endişe etme canım ayaklarıyla vuruyor doğum pozisyonu aldığında tepe takla durucak normal yani korkma bende de oluyordu :)