Lokumanne Kubraismail61 ya o kadar sağlıksız besleniyorum ki canım hiçbi şey istemiyo bütün gün acıktığımı anlamıyorum akşam cips yiyorum bulantıdan , bugün için randevu aldım inşallah vajinal muayene olmaz 🙈
Kubraismail61 Lokumanne cips mi 😱 cipsin içindeki Bi madde bebeğin otizmli olmasına yol açabilir kolayı zaten Allah'a havale ediyorum. İnşallah güzel sonuc alırsın
Didemaydintaskin Lokumanne benimde öyle oldu düşükle sonuçlanmıştı ama Şuan gene 23 haftalık hamileyim
Betul3535 Lokumanne fitil olarak daha çabuk etki ediyormuş öyle düşünün bence bende günde iki kere fitil olarak kullanıyorum
Milos Esrarse canım doktorum bankada verdi hap gibi al seni kötü yaparsa fitil olarak kullan dedi ben çalışıyorum açıkçası cesarete edemiyorum direkt fitil olarak kullanmak istesem nasıl kullanicam anlatabilir misin
Didemaydintaskin Lokumanne gidemedim çünkü saat akşam 10-11 civarıydı. Doktorumu aramıştım Protestan al demişti ama tabi düşecek oldumu oda işe yaramıyor. Agrı da vardı azıcık. Sabaha zaten kanama çoğalmıştı doktora gittiğimizde düşük başlamıştı
Lokumanne tgbasaritas benim ilk muayenemi vajinal yaptı doktor gerçekten çok korkuyorum söylesem ultrasonla bakması mümkün olur mu sence 😔
Esrarse Lokumanne mümkün tabi heleki kanaman varsa ben 20.haftama kadar alttan muayene ettirmedim canım
tgbasaritas Lokumanne ben de cok korktum utandim ama mecbur yaptirdim emin olmak icin. Yoksa icim rahat etmezdi. İstemediginizi soylerseniz sadece ultrasonla da bakabilir
Lokumanne Kubraismail61 yaa gerçekten mi 😣😣 bi daha asla ağzıma sürmem ben ilk aylarda bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum
Hllswm mutlu__son1209. Progestanla durdu cnm yoksa pek niyeti yoktu durmaya ama iöerde bi kanama odagı yoktu ben kannsulandırıcı kullanıyorum ondan uzunnsürmüştü bnm
Lokumanne Betul3535 doktora gittim progestan başladık 10 gün için bi sıkıntı olmadığını söyledi pıtır pıtır kalp atışlarını duyduk 😊😍