Busrabora Merhaba kızlar sizin için bir doktorun bilgisi deneyimi mi önemli yoksa sıcak kanlı olması mı? Benım doktorum çok bilgili güvendiğim birisi gercekten sordugum sorularada cevap veriyor sert bi doktorda değil ama cok sıcak kanlı da değil bende bazı doktorları gördükce instagramda falan acaba napsam diyorum, sizce hangisi daha önemli??
Sengulkrgz Busrabora guleryuzlu olmasi ve bilgili donanimli olmasi onemli...Iki doktora gidiyorum.Biri agrida biri giresunda...ara tatilde giresundakine muayene oldum dogumda giresundaki doktorda olacak.Fakat suan agrida bir doktora gidiyorum.Bir kere guldugunu gormedim hafif agrasif tuhaf biri ama baska ozel hastane olmadigi icin mecbur gidiyorum.Baska alternatifim olsaydi gitmezdim.Guleryuz ve bilgili donanimli olmasini isterim.Simdiki doktor surat bes karis bilgili donanimli ama ne bileyim pek bizi sarmiyor 😁Dogum yapsam ya bu doktorla beni asiri kasar yani rahatlayamam ama giresundaki oyle naif guleryuzlu hos sohbetli bir adam ki dogumumjm iyi gececegini dusunuyorum
Canoglum001 Busrabora Benim doktorum da cok bilgili donanimli ve ayni zamanda pimpirik.herseyi detaylica inceler.bi sivilce ciktigino soylesem hemen kan vs bakar.ama sicakkanli degil.mesafeli.erkek doktorum.oyuzden bana karsi sicakkanli olmasina gerek yok😂sezeryan olcam kismetse.doktora gelene kadar icerdeki anestezi uzmanlari hemsireler falan yeterince guleryuzlu zaten doktor kesip cikarip cikiyor disari.gerisini asistanlar hallediyo.oyuzden samimi olmama da gerek yok 😉
Busrabora Yasemincifci bende öyle düşünüyordum ama dogum anında nasıl olacagını bilemediğim soğuk doktorun tereddütte kaldım
Busrabora Sengulkrgz yok benım doktorum öyle değil cok naif kibar sorularıma cevap veriyor kendisi ultrasonda anlatıyor suratı asık görmedim hiç ama instagramda görüyorum böyle sıcak doktorlar hasta doktor ilişkisi ne biliyim sasırdım aslında sıcak olmasıda önemli değil ama işte dogum esnasında nasıl olucak dogum anında nasıl bir doktor acaba, bende senin gibi düşünüyorum dogumda rahatta olamam ama bilgisinden dolayıda değiştireyim ya diyemiyorum kafam karısık:))
sevdicek Sengulkrgz canım merhaba Ağrıda hangi doktora gidiyosun ben de ağrıda yaşıyorum da karar veremiyorum kime gideceğime
Zeynepzeze Konuyu ben açtım sandım 😂 Doktorumun bilgisi, eğitimi çok iyi. Ama ben istiyorum ki heyecanlı heyecanlı anlatsın, konuşsun. Bir doktor da aklım kaldı instagramdan takip ediyorum, eşime gidelim diyorum oda doktoru değiştirmeyelim diyor 🤷♀️
Busrabora Zeynepzeze 😂😂evet canım aynen doktorumun bilgisine güveniyoeum ama böyle sıcak olmaması dğşündürüyor dogum anı nasıl olcak diye🥰😂
kyr9324 Zeynepzeze Aynen eşimede diyorum hiç süslü püslü cümleler kurmuyor doktorumuz.Mesela babası gelin sizde bakabilirsiniz paşanızın keyfi yerinde Annesi görüyomusun vs. böyle hitaplar bekliyorum ama yok 🤷🏼♀️ Daha çok beklerim 😂
Zeynepzeze Busrabora Birde ya fotoğraf, video çekmezlerse diyorum hastaneye de soramadım 😒 Derin düşünceler 😞
Deget Busrabora kibar naif bilgili sorularıma cevap veriyo diyosun bide sıcak doktor çıktı hiç anlamadım nasıl bi sıcaklık istiyosun doktordan bide heyecanlı anlaysın demişin onbin kere anlattığı şeyi anlatırken niye heyecanlansın ayrıca oda ayrı bişey
Semisko Busrabora doktoru biraz soğuk yapılı buldum normal Doğumda bu doktor beni sakinleştirmek gibi geldi 🙈 birde bayan doktorda daha çok rahat edeceğimi düşündüm. Tülin hanım pek tatlı ❤️ Bilgili de aynı zamanda çok memnunum
Oguzkagan65 Busrabora benim için her ikisi 😊 benim ki çok sıcak kanlı içini rahatlatan güven veren bir kadın aynı zamanda hakkında olumsuz hiçbirşwye denk gelmedim
Busrabora Deget heycanlı anlatsın diye ben demedim yanı bilgili anlatıyor herseyi kıbarda sinirli değil ama mesafeli benım için sorun değil zaten ama dogum esnasında bu mesafesi sorun olur mu ki diyorum,daha cok kasılır mıyım acaba
Mayasey Busrabora sen o instagramda gördüğün doktorların altına yapılan yorumlara bak Bi de 😎 İnanma canım onlar hep reklam uğruna