Canan_ Ngrs canim bende resimler acilmiyor ama heralde cizgi silik diye sormak istemissin. Hepsi cizgi var diyo, hayirli olsun hamilesiniz dusunun benim adetim 5 gun gecikmisti bile test yaptigimda benim de silik ckmisti 🥰
Ngrs Canan_ İnşallah Canan hanım bugünü o kadar çok bekledim ki umutlanmak istemiyorum adetim geçtikten sonra gitmek istiyorum doktora
Canan_ Ngrs tabiki oyle yapin, hatta bende tereddut etmistim acaba hamile miyim diye. Kan tahlilinden sonra kesinlesmisti🥰 Rabbim hakkinizda hayrlisini eylesin
Merve43 Ngrs kız ne yanlış görmesi bal gibi hamilesin sen bal gibi de tatli saglikli bir bebegin olsun insallah allah sag salim kucagina nasip etsin 😂
Minedy https://hizliresim.com/M15YDQ bak bu senin testin bu efektle daha çok belli oluyor bence vaaarrrr hayırlı olsunnn
issss Ngrs mutlaka ama mutlaka kan pihtilasmasj testini verin. sebe Ngrs bence tam tersine erkendrn yapin her seyi eger kurtaj olduktan sonra test falan yapilmadiysa pihtilasma testini mutlaka verin. Ben bu yuzden ilk bebegimi kayip etmistim malesef
Ngrs issss Benim iki düşük olduğu için genetik test istendi genetik testten ayrıca da pıhtılaşmaya bakıldı ne gariptir ki testlerde hiç sorun çıkmadı bitane kızım var ardından bir daha çocuğum olmadı inşallah bu sefer sorunsuz geçer ve inşallah hamileyimdir🙏🏼🙏🏼