Ngrs Arkadaşlar belki birkaçınız beni tanıyodur Eylül ayında zorunlu kürtajımdan sonra hamile kalamadım yaklaşık 9 10 ay geçti ama hiç bir şekilde bir gebelik oluşmamıştı bu son ayım eğer bu ayda hamile değilsen rahim filmi çekecek doktorum adetime 4 gün var ve ben innovitanın normal gebelik testini yaptım erken test değil yani bir bakar mısınız çift mi sizce de ?[https://i.hizliresim.com/6D77kk.jpg]
Kubra-91 Ngrs ben de aynı testten yapmıştım açıp baktım hatta aynısı çıkmış sende de ilaç vs hormona etkisi olacak bişey kullanmadıysan vardır canım çizgi var😊😊
Ngrs Betulnebiazizoglu Ya değil mi hayal görmüyorum değil mi inanamıyorum ki 😔 Umutlanmakta istemiyorum size sormak istedim hemen🙏🏼
Burcukocall Evet cift cizgi var canım bence bi kan ver hemen bendede boyle olmustu kan vermistim hemen 🤗🤗
Ngrs Burcukocall Korkuyorum kan vermeye iyice yükselse mi acaba belki yanlıştır hep hayal kırıklığı yaşayınca insan bir emin olamıyor
Kubra-91 Ngrs ben bu şekilde çıktığında o gün kan verdim 27 çıkmıştı sonra iki gün arayla verdim gayet iyi yükseldi bence kan vermelisin hemen 🤗🤗
Kubra-91 Ngrs ben bu şekilde çıktığında o gün kan verdim 27 çıkmıştı sonra iki gün arayla verdim gayet iyi yükseldi bence kan vermelisin hemen 🤗🤗
issss Ngrs mutlaka ama mutlaka kan pihtilasmasj testini verin. sebe Ngrs bence tam tersine erkendrn yapin her seyi eger kurtaj olduktan sonra test falan yapilmadiysa pihtilasma testini mutlaka verin. Ben bu yuzden ilk bebegimi kayip etmistim malesef
Pcoslubiranne Ngrs vallA 5 dakika icinde ciktiysa var hayirli olsun.Hemen kan ver doktora gitmene de gerek yok deger dusuk cikacaktir buyuk ihtimal. 2 Gunde bie 2 kati da artarsa tamamdir.
Elifdurcakmeric Ngrs hayırlı olsun canım benim ben de görüyorum ikinci çizgiyi 🥰 tam emin olmak için gene de adetinin geçmesini bekle derim hem değerlerin de yükselmiş olur ❣️
Ngrs Elifdurcakmeric Beklemek iyice emin olmak istiyorum üzülmek istemiyorum o yüzden adet tarihim geçmeden gitmem 😌
Seraykanbur Kubra-91 canım adetine kaç gün varken çıktı bu sonuç benim adetime 1 gün varken sonuç 20,34 çıktı sağlık ocağındaki doktorda dış gebelik olabilir dedi değer düşük dedi 1 hafta geçti üstünden yarın tekrar kan vericem sonucun kaç çıkması gerekiyor acaba 😔