Kubraismail61 Ultraslan40 aynı durum bende de var 7+6 günlük hamileyim. Midem bulanıyor ağır yağlı yemekler yiyemiyorum ete tahammül edemiyorum. Kuruyemiş bol tüketiyorum çubuk kraker sade soda içiyorum o zaman biraz rahatlıyo midem
Ultraslan40 Kubraismail61 Afra34 Emeeelll demekki hepimizde var bu sorun. İyi bari tek değilmişim 😋😋 gelin sarılıp ağlayalım 😅😅😘
Afra34 Ultraslan40 😁😁😁olsun yinede aglamayalim hep gülelim ki rabbim aratmadan verdi çok şükür geçecek hepsi sonu coook güzell olacak 🤲🏻 inşallah
Ultraslan40 Afra34 tabi ki orası öyle bin şükür halimize Rabbim olmayanlara da nasip etsin bize de bir an önce şifa versin😅😘🙏
Ultraslan40 Rabia411 gerçekten mi? Normalde simit çok fena mide yakar bulandırır susamları özellikle. Gerçekten farklı bir hamilelik geçiriyormuşsun canım😅😘
kbra92 arkadaslar ben de yeni hamileyim 4 bucuk haftalik bende cok migde bulantisi yasiyorum.ozellikle sabahlari ve sancim cok oluyo emriyo transferiyle hamile kaldim doktor normal dedi ama ne zamana kadar suruyo agrilar kramplar
Ultraslan40 kbra92 valla bende 8 hafta olacam yarından itibaren. Ama mide yanması bulantı fena hala. Ne zaman geçer bende bilmiyorum 🤷♀️
kbra92 Ultraslan40 allah yardimcin olsun canim inslah cabuk atlatiriz bu donemi gercekten zor ve bu arada sen pregestan igne kullaniyomusn?