Ultraslan40 Merhaba 7+4 haftalık hamileyim. Hiç bir şey yiyip içemiyorum. Bugün uzun zaman sonra bir kahvaltı yapayım dedim bu sefer de inanılmaz hazımsızlık yaptı hala midem yanıyor fena halde. iştahsızlık normal diyorlar ama ben yemek hiç yiyemiyorum. Sadece meyve ve kuruyemiş tırtıklıyorum. Bir zararı olur mu ya da ne yemem lazım yardımcı olur musunuz?
Selma123 Ultraslan40 cubukkraker ye sabahlari yataktan kalkmadan ve ben ilk cocugumdada ayniydim simdikindede ayniyim hic bisey yiyip icemedim ilk cocugumda ilk 4 ay kilo verdim paso ve sonradan toparliyo insan kendini yemekten ziyade su ic yemekten daha onemli su emin olki canim allah kolaylik versin ayni sorunu bende yasiyorum paso cibuk kreker yiyom 🤗
Zehralismail Ultraslan40 bende aynıyım şuan 10+3 üm. Hala aynı şikayetler 😭 sürekli salatalık tost ayran galeta beyaz keblebi yeşil elme tüketiyorum. Bide bal yiyorum sabahları bi kaşık. Meyve filan. Dr um bunları yememde bi sakınca olmadığını söyledi. Ama en güzelli ve en sağlıklısı da semiz otu salatasıı. Yedikçe midemdeki ateşi resmen söndürüyor.
Sezenaksukarademir Ultraslan40 ilk zamanlar bende öyleydim canım hatta uzun bir zaman sadece salça peynir ekmek yiyebilmiştim. Allah kolaylık versin
Ozican Ultraslan40 ben o haftalarda sabah kahvaltısı yapabilmek için en azından mısır gevreği yiyordum.En azından midemi bulandırmıyordu tadı.
Ultraslan40 Selma123 Allah senin de yardımcın olsun canım 🙏 gerçekten çok zormuş ne yesem hazımsızlık ve yanma var yemeye korkar oldum,,, ki canım da hiç bir şey yiyip içmek istemiyor. O çubuk krakeri benim 3 haftadır kankam oldu zaten :) 😞
Ultraslan40 Zehralismail semizotunu ilk defa duyuyorum canım 🤔ah o yediğim salatalıklar midemde kilo oldu o kadar yiyorum ben tostta yiyemiyorum midem almıyor yağlı geliyor ağır geliyor. Bir an önce biter inşallah canım benim 😢😢
Ultraslan40 Sezenaksukarademir ben hayatım boyunca hiç salça ekmek yemedim o yüzden midemi bulandırabilir. İnşallah bir problem yaşamam :( amin her zor geçen hamileliklerde Rabbim yardım etsin 🙏🙏
Yavuzum1202 Sabahları benimde midem çok bulanıyor kraker dahada bulandırıyor illa çıkarmam lazım sonra yemek yıyorum inş geçer biran önce
Ultraslan40 Yavuzum1202 inşallah canım ya inşallah. Benim de geçmiyor ama ben kusamıyorum işte belki kussam rahatlayacam
Emeeelll Ultraslan40 ay sen böyle yazınca kendimi hatırladım. 16 haftalık oldum ama ilk dört beş haftam kabus gibiydi geçmek bilmiyordu bulantılarım ve yedi kilo verdim. Doktorumun dediği şey su içmeye çalış yemek yemeye zorlama. Canının istediği bir şey varsa ye oldu. Onun dışında ben sana şunu yap bunu yap desem de bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor iyi gelemeyebiliyor. Çok dayanamadığım zaman zofer içtim o rahatlattı. Gerçekten dedikleri gibi bebek büyüyünce bulantıda birden kesiliyor. Ayrıca korkma beslenemiyorum diye zaten bebek alması gereken herşeyi senin depolarından alıyor. Su içmeye çalış mide asidini azaltır kusmayı engeller. Bi an önce geçer inşallah 🙏🏼🙏🏼🧡🧡
Ultraslan40 Emeeelll o kadar su içiyorum ki tuvaletten çıkamadığım zaman oluyor. Yanmayı hafifletiyor diye elim sürekli şişemde.. doktorum bana da ilk üç ay kilo almanı beklemiyorum dedi. Ben zorlasam da yiyemiyorum İnan hiç bir şey yemiyorum ama kilo aldım ilginç bir şekilde. Sabah kahvaltısı yaparsam başka da yemek yiyemiyorum. Gerçekten çok zormuş :( bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim. Eğer ki senin bünye gibi olursa bünyem 2 haftam kaldı düzelmeye 🙏☺️💙
Ozican Ultraslan40 en azından besleyici sütle karıştırılan bişey tok tutuyor ve vitamin de içeriyor mısır gevreği.Ben bebeğimi beslemek için bu çözümü bulmuştum.
Ultraslan40 Kubraismail61 Afra34 Emeeelll demekki hepimizde var bu sorun. İyi bari tek değilmişim 😋😋 gelin sarılıp ağlayalım 😅😅😘
Afra34 Ultraslan40 emin olun sizin gibiyim 7+3 hiçbir şey yiyemiyorum zorla meyve onun dışında hep halsizlik ve uyuma isteği 😔