Kraft Calipso Elite
İyi ki almışım dediğim bir detay oldu. Ben krem/kahverengi olanını kullanıyorum. Şu anlık bir kirlenme gözlemlemedim. Çocuğum rahatça yatabiliyor. Kolayca taşınabiliyor. Sadece boyutlarına dikkat edip almanızı öneririm. Bana gelen model belirtilen ebatlardan 5 cm daha büyüktü.
Mamajoo Elektrikli Göğüs Pompası
Özellikle yeni doğduğunda bebeğinizin göğsünüzü boşaltamama gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Şahsen ben böyle bir sebeple aldım. Mastit olduğumda da sıcak duşta masaj ve o göğsümdeki bütün sütü sağarak kurtuldum. Birden çok çekiş ve masaj modu var. Göğsümü kesinlikle yara yapmadı, aksine ucunu çıkarttı.
Garmastan Pomad
Göğüs ucu kremlerinin şahı ✌🏻😂 Göğüslerim zorlansa da hemen toparlamasına yardımcı oldu.
Avent Göğüs Kalkanı
Krem ile beraber kullandığımda göğsümün kurumasını engelledi ve böylelikle çabucak iyileşmesini sağladı. Bebeğimi emzirmekten hiç geri kalmadım sayesinde.
Mustela Gentle Cleasing Gel
İçerik dolayısıyla seçmiştim ve gerçekten bir sıkıntısını görmedim. Çok hoş bir ıhlamur kokusu var. Ürün bereketli gayet. Hem saç hem vücut kullanılıyor. Kızımda hiç konak oluşmadı.
Sleepy Bebek Bezi
Doğduğu günden beri kullanıyorum. Pişik, sızma yapmadı. Sadece gazlı yapılan kakalara çoğu bebek bezi gibi engel olamıyor. 😅
Otribebe Burun Aspiratörü
Serum fizyolojik ile rahatça kullanabiliyorum. Burunda yaraya vs yol açmadı.
Baby&Me Anne Bebek Bakım Çantası (Sırt Çantası)
Çok memnunum. Geniş hazneli, soğuk sıcak tutacak kısımları olan, çok fazla gözlü sağlam bir çanta.
Mamas Papas Sola
Çoğu bebek arabasının tek düzeliğinden sonra cıvıl cıvıl renklerine, yenidoğan koltuğu olmadan da bebeği tam yatay yatırabilme özelliğine, harika manevra ve sürüş keyfine bayıldım bu arabanın. Birazcık ağır ama kesinlikle çok sağlam.
Lansinoh Göğüs Pedi
Kesinlikle alacaksanız bu markayı tavsiye ederim. Yapısı şekli ve emiciliği süper. Yapışkanları var ama çok verimli diyemem 😅
Depend
Hastanede müthiş kurtarıcım oldu. Çok kiloluyum bana olur mu diyenlere tavsiyem, yanlarından biraz yırtıp giymeleri. Daha rahat oluyor ve sökük gibi geri kalanı yırtılmıyor. Sıkıntısız giyebiliyorsunuz.
Sevibebe Katlanabilir Küvet
Evimde yer kaplamasın diye düşünenlerdenseniz fahiş fiyatına değer derim. 😁
Sevibebe Köpüklü Küvet Filesi
Hem yıkarken çocuğunuz rahat bir şekilde durmasını sağlıyor hem de tek başına yıkarken müthiş yardımcı oluyor.
Alt Açma Bezi
Marka gözetmeden almanızı mutlaka tavsiye ediyorum. Sürprizin ne zaman geleceği belli olmuyor 😁
Müslin
Şahsen iyi ki dediğim bir şekilde müslinlerimi kumaşçıdan aldım. Ablamda kenarlarını döndü. Hem daha ucuza çok daha yumuşak ve kaliteli müslin bezlerine sahip oldum hem de boyutları kendi istediğim gibi 😊 Bu şekilde yapmanız da tavsiyemdir.
Islak Mendil
Unibaby, Sleepy, Baby Me ve Promum markalarının yenidoğan ürünlerini kullandım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Unibabynin mendili daha kalın ve fiyatı diğerlerinden pahalı sadece. :)
Promalt Alkolsüz Emziren Anneler İçin Malt İçeceği
İçeriğinde biraz fazla şeket var gibi ama onuda Stevialı modelini çıkararak azaltmışlar sanırım. Tadı sulandırılmış pekmez gibi. Kesinlikle sütü artırıyor 😊
Kraft Pamuk Park Yatağı
Park yatakların içine kullanım ömrü açısından ince yapıda iç yataklar öneriyorlar. Ben Visco ile Pamuk arasında kalmıştım ama öneriler Pamuktan yanaydı. Memnunum.
English Home Bebek Nevresimi
Bu tam bir öneri sayılmaz çünkü boyutları ve şekli kesinlikle ortopedik yataklara uygun ama ben ondan başka her şeyinden memnun kaldım. Canlı renkleri yıkamada solmadı, kumaşı çekmedi.
Baby&Me Leke Çıkarıcı Deterjan
Bilenler bilir o kaka lekeleri ne kadar inatçıdır, hele kuruyup beklemeye hiç gelmez. Ben bu markanın deterjanını kullandım sadece ve memnunum, isteğim dışında beklettiklerimi bunu koyduğum bir kovada suda bir kaç saat beklettikten sonra yıkıyorum.
Dalan Roxy - Komili Zeytinyağlı Granül Sabun
Ben ikisinden de memnunum ama Komiliyi makine biraz daha zor eritiyordu. Dalanda öyle bir sıkıntımız olmadı. Performansları eşit derecede.
Babyjem Reflü ve Kafa Düzlüğünü Giderici Yatak
Bize doktorumuz kafa sivriliği oluştuğundan önermişti. Kızımı bir türlü düz şekilde yatıramıyordum. Aşırı kullandığını söyleyemeyeceğim çünkü 1 aylıkken filan aldım. Ona alışmadığı için boşluk olan kenarlar rahat ettirmedi, tavsiyem böyle bir şeyi daha erken alıp bebeğinizi ona alıştırmanız. Kullandığım zamanlardan faydasını hemen gördüm. Ayrıca gaz atakları için kendinden kiraz çekirdekli.
Şimdilik aklıma gelen öneriler bunlar. Geldikçe bu postu güncelleyeceğim. 😊