Rhk0158 Ben 36+3 günlüğüm benimde oturayım ayağa kalkayım sanki bi boşluktan düşüyomuş gibi his geliyo o açılma olan bölgeye yani iç kısma sanki kemiğim ağrıyo gibi adet ağrısı gibi değil çatı ağrısımı oluyo bu hiç bilmiyorum 😕
Mucizeee Rhk0158 tam olarak o oluyor canım ben 36+1 im salı günü 37 de alacaklar bebeği dördüncü sezaryen olduğu için kurtulucam o baskıdan mahvetti beni baş aşağı duruyor ayakları kaburgama batıyor başı aşağı baskı yapıyor yuruyemiyorum dayanılmaz birşey çok ağrım oluyor
Deniziimmm honey benimde öyle canım resmen aşşada baskı ve vuruyor cinsiyet erkek mi sizin bilmiyorum ama bana erkek çocukları direk oraya vurur dediler ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Gamze88 2lokummannesiii ooo Doğuma kadar döner inşh ,benim o haftalarda da baş aşagıdaydı😅bayağı bi zorluyordu hala da zorluyor 🙈
honey Esrarse yok kötü bir durum değilmiş, en son muayenemde başı aşağıdaymış, dün gittiğmde ayaklar şu an aşağıda,o yüzden ayaklarıyla vuruyor dedi :)
Serrameri @honey bende aşağıda hissederdim bazen söylemiştim doktoruma baktı ultrason da kendimde gördüm hanımefendi yüz üstü yattığı için tekmelerini hep kasıklarımda ve vajinaya doğru hissedişim normalmiş. Bir sıkıntı çıkmadı bende zaten hep öyle vurmuyoda alttan ara sıra oluyo baskı olayını bilmiyorum ama hiç yaşamadım öyle.
honey Serrameri yani baskı olayı nasıl bir şey onu bende bilmiyorum, dün ısrarla vurmaya devam edince bende bir doktoruma sorayım dedim. o da gel bakalım diyince gittim. Bir sıkıntı yok Allaha şükür :)
Pnrarvn Aynı sorunu 25. Haftadan beri yaşıyorum 29. Haftadayım bide bnim serklajım var sanki dikişi patlatcak gibi korkuyorum 🙈
honey Serrameri ya ilk defa olunca bir değişik oldum, tehlikeli bir durumsa diye doktoruma sormak istedim ama normalmiş :))