Nazoliii Melegimm19 evet insallah öyle olurlar 💜 az kaldi ama sanki o kadar hafta gecti su son bi kac hafta gözüme büyüyor 🙈
Melegimm19 Nazoliii sayılı gün geçer derler ama konu evlat olunca heyecanı ayrı oluyor insan biran önce kokusunu içine çekmek istiyor😍🙈
Melegimm19 Alessia keyif yapıyor annesi 😂 iyi olmuş erkenden öğrenmişsin kesin olarak canım sağlıkla gelsin prenses😍😍
Alessia Melegimm19 amın canım senınkıde saglıkla sıhatle gelsın ınsallah bızım kız tam keyıfcı sureklı parmak emıyo bacaklarda hep boyle 😅😅😅
ddamserc Melegimm19 amin kuzum insallah ☺️ kesinlikle haklisin ama cok güzel heyecanlar bunlar merak etmeden olmuyo ☺️ saglikla alalim insallah evlatlarimizi kucagimiza
Minik1anne Melegimm19 17. Haftada öğrendim ben fakat bence 20 olmadan alma derim çünkü bazen yapılmalar olabiliyor ve 20 ye kadar düşük riski hala her bebekte oluyor
Melegimm19 Minik1anne öyle tabiki ama Rabbim nasip etmeyecekse son hafta da alır kimseye düşmanıma bile yaşatmasın Allahım ❤ bir dahaki kontrolü bekliycem canım kendim emin olmak için 😊
Melegimm19 Zmrtbdk klitorisin çıkıntısını erkek sanıyorlar diye duymuştum öyle olmuş herhalde canım ama bayağı şaşırtmış sizin prenses 😂❤
Zmrtbdk Melegimm19 eveeet ☺️.Her cinsiyet postuna da yazıyorum ben.Biz bilemedik siz sakin olun arkadaşlar diye 😂
Tugba12345 Melegimm19 pek de heycani kalmiyo ama cnm yaaa bn eşime supriz yapicaktm dr.pat diye kiza benziyo dedi eşmn yannda 😊