ddamserc Melegimm19 canim bende 13. haftada kiz oldugunu ögrendim bacaklari acikti boslugu biz de görmüstük 18de doktorum kesinlestigini söyledi suan 21. haftadayiz hala ayni ☺️ gönlünden gecen olsun umarim 🥰
Melegimm19 ddamserc maşallah canım sağlıkla gelsin prenses😍 doktorumda tekrar tekrar baktı boştu kuzum öncelik sağlıklı olmaları tabiki bizimki merak 🙈❤
ddamserc Melegimm19 amin kuzum insallah ☺️ kesinlikle haklisin ama cok güzel heyecanlar bunlar merak etmeden olmuyo ☺️ saglikla alalim insallah evlatlarimizi kucagimiza
Melegimm19 Mom72626 bayağı erkeeen bize de ilk 11+5te kıza benziyor dedi bugün kız dedi erken öğrenmişsin maşallah sağlıkla gelsin kuzu😍🙈
Melegimm19 Mom72626 sağlıkla gelsin canım ya benim doktorumda emin söyledi bu sefer ama benim içim rahat etsin diye bir dahaki kontrolü bekliycem sanırım 😂❤
Nazoliii Melegimm19 evet canim 2. Kız bide benim doktor aslinda ikili taramada gördü ama bi dahaki sefere bakalim dedi ikili taramanın sonucu icin gittiğimde bakti kız dedi simdi 34+1 haftalığım degismedi 🤗
Nazoliii Melegimm19 evet insallah öyle olurlar 💜 az kaldi ama sanki o kadar hafta gecti su son bi kac hafta gözüme büyüyor 🙈
Alessia Melegimm19 10 haftada ogrendım canım genetık testle yoksa mumkun degılmıs hep kapatıyo bacak bacak ustune atmıstı gecen ay sıpa😅
Melegimm19 Alessia keyif yapıyor annesi 😂 iyi olmuş erkenden öğrenmişsin kesin olarak canım sağlıkla gelsin prenses😍😍