Melegimm19 Yasemincifci emin olmak için bekliycem canım tabiki azda olsa değişme ihtimali var tabiki bu haftalarda😊
defne55 Melegimm19 ultrason resmi bizimkine çok benziyor:) 12 hafta kız dedi doktor ama 16 haftayı bekleyelim dedi bakalım bekliyoruz inşallah değişmez ☺
Melegimm19 defne55 inşallah gönlündeki olur canım bizim doktorumuz da defalarca bakıp kız dedi ama yinede bir dahaki kontrolü beklemek lazım sanırım❤
Melegimm19 LinaPrenses insan emin olmak istiyor ya evaldın kızı erkeği olmaz ama insan öğrenince sevme şekli bile değişiyor kızım veya oğlum diye sevmeye alışmışken değişince değişik oluyordur 😍 sağlıkla gelsin prenses❤
LinaPrenses Melegimm19 aynen oyle bide benm es erkek istiyrdu Rabbim saglikla versin kiz nasip etti 3 doktrun agzna baktim resmn ne diyck diye sukur Allah ima ki 2.prensesim olcak .... Rabbim hepmize saglikla kavusmayi nasip etsn...
Leylak83 Melegimm19 benim 13. Haftada cinsel organ acisina bakarak kız eğilimli demisti ... 16. Haftada tam olarak kız olduğunu söylemişti doktorum
defne55 Melegimm19 Aynen öyle canım kesin olsun diye bekletiyorlar:) sağlıkla alalım kucagimiza inşallah ❤
Aysenur76 Melegimm19 13+3 teyiz dün doktora gittik göstermedi cinsiyetini. Bundan sonraki kontrolümüz 1 ay sonra 🤦🏻♀️
Aysenur76 defne55 sabredecez yapacak bişey yok 😅 2 hafta sonra sırf cinsiyet öğrenmek için başka bi doktora mı gitsem diyorum kararsızım 🤔