Melegimm19 Merhaba arkadaşlar😊 doktordan geldim 11+5 te kıza benziyor demişti bugün 13+1 yina bacak arası boş kız dedi başından beri bende kız hissediyordum resmini aşağıya atıyorum sizler kızlarınızı ne zaman öğrendiniz değişir mi acaba elim hep kıyafetlere gidiyor tutuyorum 🙈🙈🙈 [url=https://hizliresim.com/1698qG][img]https://i.hizliresim.com/1698qG.jpg[/img][/url]
Ezgiix12 Melegimm19 13 haftalıkken kıza benziyo demişti doktor tam olarak kesin 17+3 haftalıkken öğrendik kız olduğunu devamlı bacak arasını saklayıp göstermediği için geç öğrendik 😇
Melegimm19 blackeagle sağlıkla gelsin canım ya bize eo haftalarda tekrar gidicez değişmez herhalde artık😍
Ezgiix12 Melegimm19 Amin canım Seninki de sağlıkla gelsin inşallah🌹 kız erkek fark etmiyo gerçi ama genelikle doktorların benzetiyorum dediklerinde çıkıyor
Melegimm19 Rknvlkn bayağı var bizimle ya değişebilir sanırım daha emin olmamalıyım.Sağlıkla gelsin canım 😊
Melegimm19 Nazoliii bizim haftamızda öğrenmişsin canım ya doktorun emin konuşmuş muydu benimki defalarca boş olduğunu gösterdi.Sağlıkla kucağına al inşallah😍😍
Emeeelll Nazoliii ay ben de miniğimi 13 te öğrendim. Doktorumuz aslında daha geç söylemek niyetindeydi ama sonraki muayenede ay bi fıkır fıkır çok oynak bu kız dedi. O şekilde öğrenmiş oldum. Sağlıkla gelsin yavrularımız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧡🧡🧡
Melegimm19 Ezgiix12 amin canım ❤ öyle tabiki evladın kızı erkeği olur mu Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin insan merak ediyor sadece 😍😍😍
Nazoliii Melegimm19 evet canim 2. Kız bide benim doktor aslinda ikili taramada gördü ama bi dahaki sefere bakalim dedi ikili taramanın sonucu icin gittiğimde bakti kız dedi simdi 34+1 haftalığım degismedi 🤗
Melegimm19 Nezahatozen erken haftalardaki tahminler genelde tutuyor sanırım 😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤
Melegimm19 Yasemincifci emin olmak için bekliycem canım tabiki azda olsa değişme ihtimali var tabiki bu haftalarda😊
LinaPrenses Melegimm19 13 de kiza benziyo dedi 16 da kesin kiz dedi ve ben 3 doktra gttim cinsiyet icin merakdan hepsi kiz demisti...
Melegimm19 LinaPrenses insan emin olmak istiyor ya evaldın kızı erkeği olmaz ama insan öğrenince sevme şekli bile değişiyor kızım veya oğlum diye sevmeye alışmışken değişince değişik oluyordur 😍 sağlıkla gelsin prenses❤