melegiminannesi Misskokulumm amannnn sonucta kocamızdan hamile kaldık canım ne olacak koyver gitsin valla elin karnında gezme diyenede lafımı yapıştırıyorum sonucta ilk hamilelik ve ilk hareketler insan bi bambaska oluyor 😅💙
Misskokulumm melegiminannesi kesinlikle katılıyorum en güzel zamnlarimiz bunlar tabi ki elimiz karnımızda olacak😊❤️😂
espalp Misskokulumm 20+6’yız bugün. Sadece ben hissediyorum sanıyordum arkadaşım elini koydu ay hissediliyo diyince aydım olayı😂
AygyulSina Misskokulumm evet izi bile kaliyor gobekte dogumdan sonra benim poposunu cikardigi taraf daha sis duruyor. Tekmeler havada ucusucak
Seydaktepe Misskokulumm İlk gebeliğimde çok erken hissetmiştim 14. Haftalarda. 16-17 de bildiğin tekme hissederdim. Şuan 15 bitiyor 16 ya giriyorum hala tık yok. Sadece çok nadir titriyor gibi oluyor oda anlık. 😊 Bende merak ediyorum.
Emineyhntkl Bizde bugün 18+1 olduk😊 Bugün sabah karnımda bir toparlanma gibi bişey hissettim. Dokunduğumda çok sertti. Korktum aslında. İlk gebeliğim. Hareketi mi acaba? Bir kaç dakika sonra sertlik gitti.
melegiminannesi Misskokulumm aynen öyle rabbim sağlıklada kucağımıza aldırsın inşallah hepimiz icin 💙💜🙏👏
Merveliii Misskokulumm canım ben 26 haftalık oldum dışarıdan da hissedilmiyor elimi koyduğum zaman da hissetmiyorum karnımın içerisinden hareketlerini seziyorum