AygyulSina Misskokulumm evet izi bile kaliyor gobekte dogumdan sonra benim poposunu cikardigi taraf daha sis duruyor. Tekmeler havada ucusucak
Misskokulumm melegiminannesi ayy çok çok güzel çok özel yaa bizde de ayrı bir heyecan ayrı bir sevinç yaratıyor bi ortamda otururken karnimda hissettikce hemen müsait bir yere geçip karnımı seyrediyorum tarifsiz bu duyguyu😊💕🤲
melegiminannesi Misskokulumm eşim benle dalga geciyor karnını sevip durma diye bende diyorum kıskanma oğlumu biz onla aşk yasıyıruz diyorum gercektende kalabalık bi yerde hareket edince utanıyor insan elini karnına koymaya 😆😆😆😆💙💙💙💙
Modies Misskokulumm ben 23 haftalıkken içimde anca hissettim o da 4 gündw bi tık gibi birşeydi. 😂 bizimki tembel herhalde yahu 26+0 dayım dışardan hala bişey yok içerde daha yeni belirginleşti
Ceydaa95 Misskokulumm ilk hamileliğinizmi? Bizde 18+1 olduk bazen kalp atışı gibi seğirme gibi oluyor tam olarak tekmemi anlayamıyorum elime göbeğime koyunca olmuyor🤷♀️
Misskokulumm Ceydaa95 evet ilk hamilelik benim net belli oluyor sanki içimde karrnima batırıyorlar karnıma bakınca attığı yerin kabardigini görebiliyorum
Misskokulumm melegiminannesi sorma aynı durum bizde de var ilk hareket ettiği zaman güldüğümde eşim tuhaf tuhaf bakiyodu 😂 zaten sırf utandığım için elimi koyamiyorum o zaman da yüzümde tebessümler oluşuyor çok utanıyorum 🙈😂😂😂
melegiminannesi Misskokulumm amannnn sonucta kocamızdan hamile kaldık canım ne olacak koyver gitsin valla elin karnında gezme diyenede lafımı yapıştırıyorum sonucta ilk hamilelik ve ilk hareketler insan bi bambaska oluyor 😅💙
denizannee Misskokulumm 18-19 haftalıkken hissettim, 20.haftada dışarıdan belli oldu, şuan 27 ve depar atıyor 🤪🤪😅
gh2019 Misskokulumm benim 20+6 minik seğirmeler dışında bir şey hissetmiyorum. Bunları okudukça üzülüyorum doktora mı gitsem. Çok az kıpırtı hissediyorum bazen.
Misskokulumm gh2019 canım üzülme her gebeliğin farklı olduğunu unutma ama içinin rahat olması açısından doktoruna sor 💕🤲