Gizemsrf Merhabalar , Aranızda diyarbakırda olup iyi doktor önerisinde bulunabilecek minnoş anneler var mıdır acaba ?
belizdoruk Gizemsrf bende genesise randevu aldim pinar hanima ama cok dolu gecen ay gun aldim 20 subat arada tam 1 ay vardi
Oglusumm Gizemsrf memorial da zelal coskuna gisebilirsiniz.Fakat imkaniniz varsa kesinlikle ahmet yalinkayaya gidin adam işinde uzman🖒
PasaninAnnesi Gizemsrf bende aynı dertteyim doktor bulamadim 3 seferdir hastası az hemen randevu alabiliyorum diye Deniz Balsak var genesiste ona gittim muayenemiz 5 dk bile sürmüyo ilk hamişliğim bunu bile sormadi adam hicbir sekilde konusmuyo bisey soruyorum zorla cevap veriyo pınar hanım iyi dediler aradık 1 ay sonrasına randevu veriyo. Pazartesi kalp atisini dinlemeye gitmem lazm kime gidicem napıcam bilemedim artik ama Denize gitmek istemiyorum 2 saniye kalbi atiyo der cikarir beni yine 😡
ZahideAkbas Diyarbakır genesis acil doktoru mehmet sav sadece akşam 6dan sonra çalışıyor acil kadın doğum doktoru 😊
Bebeto MUsa-ESraDursun Fatma hoca Doğum olayında nasıl acaba bir fikriniz var mı hani sezaryene mi yönlendiriyor daha çok yoksa normal Doğum yapan duydunuz mu ?
MUsa-ESraDursun Gizemsrf 31 haftalik hamileyim ama fatma hanımda doğum yapicam ins nisan sonunda besire hanıma git.istim degistirdim fatma hanımdan memnun kaldim
Duygukahraman Pınar hanıma gidiyorum genesiste,, çok memnunum daha önce memorial Burhan beye gitmiştim hiç memnun kalmamıştım muayenelerimiz 5dk geçmiyordu ilgili bulmadım ben
Gizemsrf Duygukahraman bende gittim pınar hanıma gayet ilgiliydi bi 15 dk sürdü muhayene sorularımı sormadan o cevaplıyordu. Ama bir kere gittim işte pek bi bilgim yok hakkında. ilk hamileliğim biraz pinpirikliyim maalesef 😂
Kekmez Ben memorialde ezgi roza güle gidiyorum memnunda kaldım ama biraz sessiz konuşuyor anlayabilmek için baya yakın durmak gerekiyor 😌
Gizemsrf MUsa-ESraDursun benimde mayıs 20 gibi Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻👼🏼
Gizemsrf belizdoruk ya evet çok dolu oluyor pınar hanım maalesef 2 hafta önce gittim 1 ay sonrasına randevunu bugün al dedi o kötü aslında