Nursemomm Yaser27 sıkma canını sen canm sonuçta cerrahi operasyon oda mecburen sezaryen olmalısın kimseye de bşey açıklamak zorunda değilsin
Nursemomm MelekAnnesi52 😂😂😂 aynıı bennn aman nasıl istiyosan öyle yap takma çok sonunda minnoş gelince kucağına acı falan kalmıyor
MelekAnnesi52 Nursemomm inşallah ya 🙏 bi kucağıma alayım da ağrılara da dayanirim artık ne yapayım 😍 oğlum daha değerli 🙏❤️
Nursemomm Aysingeldiislerdegisti sanırım benm cildim hassas mahvoldum kaşıntıdan 😭 bıgün rahatım artık
ikimelekannesi___ Deletedmom133 benimde karnında ciddi bor kaşınma var ve hatta hafif hafif bir iz bile var artik nedir neyin nesidir bilmiyorum
Caglacagla Nursemomm merhaba öncelikle hayırlı olsun evladınız analı babalı büyüsün 🙏🏻 Şunu Merak ettim bende sezeryan sonrası dikiş yeri kaç gün kapalı kalıyor netice de bi üstünü kapatıyorlardır pamuk bant galiba
Nursemomm Caglacagla allah razı olsun 🙏🏻 Bnmki estetik dikişti bi hafta kapalı kaldı su geçirmez bant vardı dr um sonra bandı aldı başka bşey yapılmadı canm
23Zumra Nursemomm ic camasiri camasir suyu diye okumama 🤦♀️🤦♀️allah bagislasin insallah bende korkudan dolayi cok sezeryan istiyorum ama doktorum izin vermiyor bu korkuyu nasil yenicem hic bilmiyorum
Nursemomm yagmurtpl kızım küçük olduğu için emmede zorlandı canm bi iki gün kendim şırıngayla pompayla falan zorladım sağdım şimdi fışkırıyor maşallah hiç stres yapma sürekli sağmaya çalış bebiş emmese bile göğsünü aktif tut
Nursemomm 23Zumra yaparsın canm bol bol yürüyüş egzersiz yap bide 37 yi geçtysen perine masajına başla