[silindi] Kızlar 17 haftalığım. İki gündür doktorumun verdiği Decavit isimli vitamini kullanıyorum ve afedersiniz ishal oldum. İlaçtan dolayı oldu diye düşünüyorum. Var mı böyle olan?
ozgezcn [silindi] decavit ve maltofer kullanıyorum bazen ishal bazen kabızım kullandığımdan beri 😕😕 ne yiyeceğimi de şaşırdım 😂
Yasemincifci [silindi] süt ve süt ürünleri yumurta falan yiyorsan ilacı en az 2 saarçt sonra içmelisin yoksa ishal yapıyor
denizannee [silindi] ilk günler oluyor sonra normale dönüyor canım telaşlanma. İlerleyen zamanlarda da afedersin siyaha dönük bir rengi olacak o zaman da telaşlanma şimdiden bilgin olsun 🤗
momof3 [silindi] bende tam tersi oluyor y 🤷🏻♀️🙈 Hem emzirip hem hamile olduğumdan doktorum bırakma dedi o yüzden mecbur kullanıyorum ama beslenmeme çok dikkat ediyorum 😖
Brcnalprsln [silindi] bende decavit kullanıyorum ve 2.3 haftadır gabızım doktor decavit yapmış olabilr ara ver bi kac gün dedi
sevgitekes [silindi] ya bende 16+6 yım iki haftadır öyle bi azalıyor muz tuketince bebek için iciyim diyorum yaramadı bana
Gamzeciks [silindi] ilaçtan kaynaklandığını düşünmüyorum bende. 13, haftadan beri kullanıyorum bir sıkıntı olmadı aynen devam. Bu arada sağlık ocağından ücretsiz veriyorlarmış decaviti
Eceyavuz [silindi] bemiks vitamin kullandım yanında da d3 verdi doktor 1 hafta gece gündüz ishal oldum yanında bide kusma mide bulantısı ilacın yan etkisinde olabiliyormuş 1 hafta sonra gecti ama şimdi doktorum decavit verdi omega 3 kan hapı ve d3 devam ediyorum