R_Arslan Mervednr ay ben erkege hamileyim ama şişme vs yok burnum elim yuzum gayet iyi masaAllah diyim 🤗 aksine bende kizda siser diye duydum
Mervednr R_Arslan bende öyle şişen bi yerim yok son aylarda ne olur bilemem tabi 😂 22. Haftadayım henüz
Gamzeciks Zeynepmiraa benim artık acayip sıkıyor. Bir an önce sandalet terlik fln giymek istiyorum az daha ısınsa hava
bsrgz Zeynepmiraa benim de öyle ya aynaya bakınca kocaman bi burun görüyorum herkese soruyorum burnum mu büyümüş diye kimse fark etmiyor ama bence çok bariz 🙄
Serrameri @Zeynepmiraa bende kendi burnuma patates diyodum demek ki herkeste böyleymiş 😂 hadi senin ki doğumdan sonra düzelir ben ne yapıcam hiç bilmiyorum burnum 2 kere kırıldı düzelmezde doğumla falan şimdi üstüne daha çok şiş gibi oldu küçük tatlı patatese benziyoruz 😂😂
Zeynepmiraa Serrameri düzelir Allah ın izniyle biz her halimizle güzeliz anneyiz ama azıcık ufalsa fena olmaz 😂😂
Anacsevgidolumelek Zeynepmiraa kacinci haftada basladi sismeye ? Kardesimin burnu son 1 ay kala sismeye baslamisti kipkirmizi olmustu hiz dogumuna az kaldigini burnunun sismesinden anlamistik su an ben 29.haftamdayim henuz sisme olmadi son 1 ay kala olduysa normal bence.
Zeynepmiraa Anacsevgidolumelek benim yeni değil 3. Ayımdan itibaren şişti maalesef inşallah senin olmaz
AYsegulusal Bazı insanlar anlıyor ben altı aylık hamileyim göbeğim çok büyük değil göbek mi bebek mi herkes anlamıyor 😂 dün bi kadın burnundan anladım hamile olduğunu dedi ben şok bütün gün burnunu inceledim 🙈😂😂😂
Anacsevgidolumelek Zeynepmiraa aa ciddi misin peki vucudunda odem falan var mi? Yuz ve ellerdeki sislik sakincali diyorlar. Doktoruna sorsaydin bi