ayserdemmm Hayalim9786 Allah hayırlı evlat etsin canm kaç katlı merdiveni kaç kez inip çıktın mesela ve bi kaba sıcak su koyup içine mi oturdun bekledin bunları aydınlatırmısın bizede yardım olsun 😏🤗
Hayalim9786 ayserdemmm bizim aile binası olduğu için 5 katlı canm ogün sadece 5-6 kez indim çıktım 😂sonra kocaman kaba kaynara yakın su koydum içine oturdum yarım saat bekledim sıcaklığı geçtikcede kaynar su ekledim sancılarımda vardı iyi geldi bana.
Glydn Hayalim9786 ne güzel doğum hikayesi mutluluk bulaşıyor gözünüz aydın🥰 sağlıkla huzurla büyütün inşallah darısı da bize😊
ayserdemmm Hayalim9786 bende 5. Katta oturuyorum inip cıkayım sürekli😂 kaynar su yakmadımı ya ben zarar verr dıye oturamam heralde😏
Hayalim9786 ayserdemmm kaynar dediysem çok kaynar su değil canm hani banyo yaparız ya bazıları çok sıcak suda yıkanır o derece ben hep ılıkta yıkandığım için kaynar dedm 😂😂
Hayalim9786 ayserdemmm aynen bol bol in çık cnm bide ben faydası oldumu bilmiyorm ama hurma yiyodum günde 10 a yakın 😊
yagmurtpl Hayalim9786 maşallah Allahım analı babalı büyütsün Bi ömür sağlıkla size bağışlasın inşallah darısı bize olsun 🙏🙏🙏
Hayalim9786 yagmurtpl amin canm teşekkür ederim darısı bütün annelere inş sağlıcakla alırsınız kucağınıza 🙏😊
Kahvecekirdegi Hayalim9786 hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüt🥰 2 saat ıkınmadan sonra ıkınmamamı söylediler demişsin ya o süreç nasıl oluyor yani açılma tam olana kadar her sancı da ıkınmak mı gerekiyor🤔
Hayalim9786 Kahvecekirdegi teşekkür ederim canm evet her sancı geldiğinde ıkınıcaksın ki hem açılman ilerlesin hemde bebek aşağı insin. başı gözüktüğünde ıkınma dediler doğumhaneye götürüyorlar hazırlıyorlar seni.
pptya01 Maaşallah ya aşlah bağışlasın darısı başımıza inşallah. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. O kadar ağrıya ben de hiçbişi yok ne mutlu size ya 😍
Hayalim9786 pptya01 amin canm Allah razı olsun Darısı tüm anne adaylarına inşallah Allah yardımcınız olsun.🙏