Klasik bir sözle başlıyorum hanımlar sonunda bende doğurdum ve çok mutluyum 😊 gelelim doğum hikayeme 😊15.05.2019 çarşamba günü normal kontrolum vardı ve artık 39 haftalık olmuştuk hiçbir belirti yoktu nst de sancım çıktı ama çok çok hafifti ve çatı muayenesinde de açılmam yoktu eve geldik ertesi gün yani 16.05.2019 perşembe günü öğlen lavaboya gittiğimde açık pembe akıntı geldiğini gördüm ve ağrılarımda hafif hafif vardı ama iyidim sağlık ocağındaki hemşiremi aradım ona söyledim oda bana dakikanı takip et ona göre hastaneye git dedi markete gittim alışveriş yaptım eve geldim evi sildim süpürdüm banyo yaptım anlamıştım tabi bugün doğurucağımı oyüzden eşime haber verdim işteydi erken çıkma hatta dedim senin çıkışına kadar evde beklicem o kadar ağır değil ağrılarım dedim akşama biraz arttı ağrılarım biraz merdiven indim çıktm ve sıcak suda oturdum yarım saat sonra ağrılarım arttı ve eşimi tekrar aradım dayanamicam galiba senin çıkışına dedim bu arada çıkışına da yarım saat vardı Allahtan aile binasında oturuyoruz bu yönden iyi oldu 😊 eşim ablasını aradı ve hastaneye götürmelerini istedi görümcem ve eşi beni hemen hastaneye götürdü saat 9 da hastanedeydik muayene oldum ve çatıma baktılar açıklığım 7 santimdi hemen yatışımı verdiler ve doğumhaneye indirdiler suyumu patlattılar nstye bağladılar sancım geldikce ıkınmamı istediler bende yapabildiğim kadar yaptım artk ağrılarım çok artmıştı bağırmaya başladım hatta ağladım ama devlet hastanesi olmasına rağmen bütün doktor ve ebeler çok iyiydi çok güzel motive ettiler Ve 2 saat ıkınmadan sonra ıkınmamamı söylediler çünkü bebeğim gözükmüştü hemen doğumhaneye götürdüler ve saat 23:00’dı sancın gelince ıkın dediler ve bi kaç ıkınma sonucu saat 23:10 da meleğimi kucağıma aldım ondan sonra ağrı acı kalmadı bende bebeğim 3.400gr 51 cm olarak doğdu 🥰 dikişim oldu ama az olduğunu söylediler korkmayın hanımlar sadece ipin çekilişini hissediyorsunuz onda da acı falan olmuyo bebeğimi muayene için götürdüler dikişim atıldı ondan sonra getirdiler ve emzirmeyi gösterdiler kızım biraz inatçı çıktı 3-4 saat uğraştım ondan sonra tuttu şimdi 4 günlük olduk yanımda uyuyo ve ben onu uyurken bile çok özlüyorum Allahıma şükrediyorum uykusuzluğa hiç alışkın değildim ama kızım için hiç uyumasam da olur 😊 Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın ben burada 9 ay boyunca doğum hikayelerini okuyarak tecrübeli annelerin dediklerini okuyarak geldim bu zamana ve şimdi bende paylaştım sizlerle burası gerçekten çok güzel bir uygulama bana çok sey öğretti hakkınızı helal edin biraz uzun oldu kusura bakmayın. kızımla artk aranızdan veda etmemizin zamanı geldi kendinize iyi bakın hayırlı doğumlarınız olsun. 😊😊😊