Serife07 Merveeatakan 34. Hafta canım erken galiba bilemedim geçmiyor agri kuyruk sokumuma kadar geliyor
Serife07 Merveeatakan yok canım ya geçmiyor şuan yatıyor mesela sol tarafıma sagdan sağdan ince gibi şiddetli gibi vuruyor geçip geçip devam ediyor
Yusufaras Merveeatakan valla bilmiyorum benim doktorum zaten normal dogum pozisyonunda baya asaya inmiş bebek dedi sancılarını kontrol ettiğimizde suyun geldiğinde dogum sırasında bakarım çayına dedi suan icin hic daha bakmadı kontrol etmedi valla
Prensm Kızlar bugün çatı muaynemi oldum hiç korkulacak bişey yok 👍 benki Doğumdan çok o muayeneden korkuyordum çekiniyordum 🙈🙈 ama kendinizi kasmayın yeter tabiki birazcık canım yandı ama abartılacak bişey yoktu 🤗🤗
Prensm Merveeatakan Korkulcak hiçbişe yok canım rahat bırak o an kendini 10 saniye bişe sürüyor zaten🤗 açılmam yokmuş 🤷♀️ Ama ntsde sancım çıktı kanala girmiş Doğum pozisyonunda. Benim zaten sancılarım oluyordu ara ara inşallah açılmada olur😍
Merveeatakan Prensm kacinci haftaydi canim allah bi avazda kurtarsin hepimizi insallah saglikla alırız bebislermizi kucagimza😘😘🙏🙏🤗
Alinmavi Merveeatakan benim de 37 de yapildi cati muayenem acilma yoktu. O kisiye gore degisir. Acilman varsa muayenede anlar ama buyuk ihtimalle yoktur. Dogumlarin yuzde 85 i 37yle 40 hafta arasinda oluyormus. Artik cati agrilari kasilmalar normal.