ygmrsfk hllaltas25 benim iş aslinda karişik benim son adet 1nisan ben korunmayi 24nisanda kestim yani ilk defa korunmadan oldu ama suan adet tarihime göre cikiyor ultrasyonda 🙈🙈 demekki öncedenmiş 🙈🙈😬
ygmrsfk Minikfasulyeninannesi cok şükür Allahim sağsalim kucağina almaya nasip eylesin ilk hamilelik mi ?
Elifdurcakmeric Fatma48 canım haberleşelim demiştik biz çok şükür bugün keseyi görebildik 🙏🏻 Sen naptın inşallah görmüşsündür 🥰
Fatma48 Elifdurcakmeric ayy ne güzel canım kaç haftalıkmış senin miniğin 🙏😍 ben bugün gidecektim gidemedim randevu yokmuş yarına aldım inşallah 12 de gidicem 🙏🙈
Merveimmoglu Merhaba ben yumurta takibi ile hamile kaldım önce 8.8 di beta hcg ertesi gün 17.54 ayın 16 sında 155 çıktı yarın kontrolüm var hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım varmı benim gibi olab 🤦🏼♀️
Edaaks Merhabalar :) bizde bugün 8+5 olduk. İlk kan verdikten sonra düzenli şekilde doktor kontrolünde olmakta fayda var. Kalp atışını gördükten sonra zaten kontroller 3 haftada bir oluyor :))
ygmrsfk Edaaks ben devlete gidiyorum adada yaşadığım icin özel yok maaşsız bana 5 hafta sonra gel dedi ben dayanamam haftaya gidicem bende 🥰🥰
Merveimmoglu Elifdurcakmeric hesaplara göre bende 4+5 im bişey hissediyormusun mide bulantısı falan varmı bende lekelenmeler oldu mesela çok korkuttu böyle şeyler yaşadın mı
Elifdurcakmeric Merveimmoglu canım lekelenme yaşamadım ama bu haftalarda olabilir kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum🙏🏻 Bulantım sabahları biraz oluyor ama rahatsız edecek düzeyde değil yemek yediğimde hemen geçiyor 🙈 şu an sadece tuvaletle biraz haşır neşirim o kadar 😂 sende durumlar nasıll sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minnoşları 🙏🏻
Merveimmoglu Elifdurcakmeric bende lekelenmeler oldu doktor banada normal dedi mide bulantısı yok bazen koku hassasiyeti oluyor o kadar bide çok uykum oluyordu şimdi o kadar değil yarın kontrole gidicem keseyi görmeye inşallah çok heyecanlıyım 😌🥰
Merveimmoglu Elifdurcakmeric inşallah çok bekledik çok zor dönemde geldi ve çok korkuyorum allah hepimize sağlıkla bebeğimizi sağlıkla kucağa almayı nasip eğlesin 🙏🏼🥰
Elif_sn Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu ☺️🥰 4+3 hesapladığıma göre keselerinizi ne zaman gördünüz 😊😊