Selam12 Mucizemizgeliyor ben gittim çok şükür iyi gidiyoruz kalp atışını duyduk çok farklı bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah mucize gibi birşey 🥰🙏 arefe günü tekrar randevum benim
Mucizemizgeliyor Selam12 Amin canım kimseye Rabbim evlat hasreti evlat acısı yasatmasin bizde duydukta gebelik takibi başlatmak için gidiyorum başka hastanede duydum kalp atışını
Psy16 Ball91 benim sadece çok uykum geliyo çok halsizim, işe gidip gelmek dışında yaptığım hiç bir şey yok ona rağmen kolumu zor kaldırıyorum
ygmrsfk hllaltas25 benim iş aslinda karişik benim son adet 1nisan ben korunmayi 24nisanda kestim yani ilk defa korunmadan oldu ama suan adet tarihime göre cikiyor ultrasyonda 🙈🙈 demekki öncedenmiş 🙈🙈😬
Minikfasulyeninannesi Bebisveannesi ne yaptın canım gittiniz mi doktora 😊 biz gördük 17 mm olmuşuz haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğiz 😍
Elifdurcakmeric Dilekkaraca merhaba bugün gittiniz mi doktora? Keseyi görebildiniz mi benim de yarın 4+5 olacak ve randevum var çok heyecanlıyım🙈
Dilekkaraca Elifdurcakmeric evet bugün gittik karından ultrasonla göremedi alttan ultrasonda minik bir kese görebildi doktorumuz ☺️ Daha çok küçük olduğu için normalmiş bu durum haftaya tekrar çağırdı inş daha net görebiliriz 🙏
Minikfasulyeninannesi Bebisveannesi çok sevindim canım sağlıcakla minik kalp atışlarımızı da duyalım 🤩
Mihri23 Kızlar bir şey sormak istiyorum. İlk kan tahlilim 2 gün önce 73. Adetime daha 3 gün var bugün tekrar kan verdim 223 çıktı bu değer normal midir?
Minikfasulyeninannesi Mihri23 genelde ilk yaptığın tahlilin üstünden 48 saat sonra iki katı olması bekleniyor😊 en kısa sürede doktora görün bence
Elifdurcakmeric Dilekkaraca sizin için çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 inşallah biz de görebiliriz yarın 🙏🏻🥰