ZeynepWolke Bende 32+5 ve bir tam 5 gündür çekiyorum aynı ağrıları da bende ilaveten akıntıyla birlikte gelen bi kanama var, hastaneye yattım doktora gittim bulamadılar bişey sorun sıkıntı yok dediler 🤷♀️
ZeynepWolke Symgmnr içini ferah tut çocuğun hareketlerinde terslik görürsen doktora gitmekten çekinme derim ben 🙏
sydtns Alinam canım sancı şeklindemi yoksa bebeğin tekmesini orada mı hissediyorsun. Benim bebeğimin ayakları makat ve vajina dolaylarında durduğu için tekmelerini orda hissediyorum sürekli
Alinam sydtns o tekme sürekli oluyor canım ama benim doğum sancısı adet gibi geldi çok sancılı regl olurum ben aynen öyleydi
Alinam Symgmnr tam 37 bitti 37+0 olduk gece sancım başladı adet sancısı gibi arada oluyordu zaten çok önemsemedim sabaha kadar kıvrandım sabah duş aldım geçmedi acile geldik 2 cm di hızla açılmam arttı bebek ters die sezeryan alındım. Allah vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size de kuzum
Symgmnr Alinam ya bana dua et nolur canım erken doğum riski nedeniyle yattım ben de inşallah 37 görürüm inşallah
2lokummannesiii Symgmnr kız erken Doğum sayfalarında bir ben bir de sen varsın yedik kafayı en sonunda 😂
Alinam Symgmnr inşallah canım sağlıkla vaktinde kavuşursun uz meleğinle. Ama sen gönlünü ferah tutman lazım stres ve kaygı erken doğumu tetikliyor
Symgmnr ZeynepWolke anı anını tutmuyor ki oğlumun ya bir sağa sola sallıyor karnımı bazen de çok yavaş hareket ediyor
ZeynepWolke Symgmnr galiba normal bu son haftalarda o halde. Şuan bende herşey yolunda olup olmadığından emin değilim ve sağa sola dönerek tepki bekliyorum. Allahım hayırlısıyla bize bağışlasın ve kavuştursun