Alinam Kızlar cumartesiden beri ara ara vajina ile başlayıp makata kadar vuran ağrılarım oldu. Dün akşam daha da arttı makattaki sancı bebekle falan alakası olabilir mi ödüm kopuyor erken doğum olur mu diye yaşayan var mı böyle bişey
lilamom Alinam bende 33 deyim ayni agrilrm var iki gun once muayenm vrdi rahim ahzi uzunlugum iyydi acilma yok basini dayamis dogum pozisyonunda o agrilar cati agrisiymis artik doguma hazirliyomus vucut kemik yapisini kasik bolgesi aciliyms ondanmis ara ara olup geciyo benimde
Alinam Ariyaaryaa ister istemez indişe ediyor insan daha haftaya kontrol aynı haftayız aynı sıkıntı demek
Alinam Symgmnr hayır canım vücut hazırlık yapıyor bizim gibi 😍 37+0 da geldi bebeğim şimdi 21 günlük kucağımda darısı size🙏 ağrı çoksa dr a git ben gitmedim doğumu başlamış 3 cm açılmam vardı
Symgmnr Alinam rabbim bana da 37 görmeyi nasip etsin dua et nolur canım 😔gittiğinde kaç haftalıktınız açılmayı anlamadın mı hiç?
CicekGirayBysl Alinam bebegin kafası kanala giriyor Benimde oldu da iki gün önce acile gittim nst yaptı gene de nolur nolmaz diye kanala girdiği için kafası normal dedi doktor nst de sancı çıkmadı
Symgmnr CicekGirayBysl bebeğim makat geliş pozisyonundaydı daha dün gece acildeydim acaba bu kadar çabuk dönüp kanala girmiş olabilir mi
Alinam Symgmnr tam 37 bitti 37+0 olduk gece sancım başladı adet sancısı gibi arada oluyordu zaten çok önemsemedim sabaha kadar kıvrandım sabah duş aldım geçmedi acile geldik 2 cm di hızla açılmam arttı bebek ters die sezeryan alındım. Allah vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size de kuzum
Tazegelin12 Alinam 30.haftamda ayni agrilar vardi erken dogum diye ilac falam verdi doktorum ihmal etmeyin bence
Symgmnr Tazegelin12 bebeğin hareket anında mı oluyordu ağrı canım? Benimki hareketliyken oluyor şu an hareket yok ağrıda yok mesela.