Ggizemsnl Sulebrk 25. Haftadayım hala canım istediğinde yiyorum doktor süt vermeye başladıktan sonra bebeğe zararı olur dedi.
Melisssss1994 Sulebrk Keşke başlığa direk çiğköfte yazmasaydın. Bende yanlışlıkla ilk açtığım zaman öyle yapmıştım demedikleri kalmadı 😂 Bu arada yiyebilirsin canım. Güvendiğin temiz bir yere. Ben en baştan beri kaç kere yedim. Çok şükür sıkıntı olmadı. Sadece yeşilliklerini ayrıca yıka
Ipek34 Sebzelerinin temiz olması lazım . Yanindaki salatalar falan . Etsizde sorun yok ama kullanılan malzemeyi denetleyin
yigitmom_ Canim bende 13 haftalik hamileyim ve 3-4 kez yedim etsiz oldugu sürece sıkıntı olmaz tabi abartilmadigi surece
guliii 😍😍 başlığı görünce nasıl sevindim, yeniliyor mu umuduyla 🙈 canımın istediği tek şey diyebilirim normalde de bayılırım 🙈 hangi markanınki en güvenilir sizce
Hll Sulebrk canın cekiyorsa ye kıstlama kendini canım. Yeterki temiz bir yer olmasına dikkat et. Doguma kadar hep yedim cok sükür oglumda bisey ckmadı aksine o da cig kôfte aşıgı😂midyede yedim kokorecte yalan yok☺️
Selvis Sulebrk hiç bişi olmaz canım. Bana doktorum etli yeme dedi. Ben de ayda 3 kez falan yedim çok şükür bişi de olmadı
Sehamehmet Sulebrk canım ben kendim yapıyorum etsiz ilk başlar çok yedim dayamamdim şükür ler olsun bi sıkıntı olmadi bide kendim yapınca daha güvenilir oluyor
Hll guliii komageneden yiyorum. Bide tuncelide arsemia diye bi yer var komagene acılmadan öncede orada yiyordum. İcine sinen bir yerse ye.
Hll guliii komageneden yiyorum. Bide tuncelide arsemia diye bi yer var komagene acılmadan öncede orada yiyordum. İcine sinen bir yerse ye.
Seda5892 Sulebrk bana Doktorum kesinlikle yasak yemeyeceksin demişti ısrarla her seferinde sordum 😂 (etsiz olanı)
Selvis Seda5892 doktorlarda bi alem 😄 birinin yasak dediğine öteki okey diyor . Bursa forumda o kadar çok denk geldim ki doğurana kadar keşke ben tada eşim kadın doğumcu olsaydık dşe hayıflanıp durdum 😄😄 benim doktor da etli olmadığı sürece yiyebilirsin demişti 😄
Selvis Seda5892 doktorlarda bi alem 😄 birinin yasak dediğine öteki okey diyor . Bursa forumda o kadar çok denk geldim ki doğurana kadar keşke ben tada eşim kadın doğumcu olsaydık dşe hayıflanıp durdum 😄😄 benim doktor da etsiz yiyebilirsin demişti ben de yedim acısızlardan bolca
Selvis Seda5892 doktorlarda bi alem 😄 birinin yasak dediğine öteki okey diyor . Burda forumda o kadar çok denk geldim ki doğurana kadar keşke ben yada eşim kadın doğumcu olsaydık die hayıflanıp durdum 😄😄 benim doktor da etsiz yiyebilirsin demişti ben de yedim acısızlardan bolca
Selvis Seda5892 Seda5892 doktorlarda bi alem 😄 birinin yasak dediğine öteki okey diyor . Burda forumda o kadar çok denk geldim ki doğurana kadar keşke ben yada eşim kadın doğumcu olsaydık die hayıflanıp durdum 😄😄 benim doktor da etsiz yiyebilirsin demişti ben de yedim acısızlardan bolca
SalihaSomuncu5 Sulebrk bir yasina daha girdim. Cogkofte yenmiyormuymuş. E ben 20 haftaligim hep yiyorum istedikce. Ne zarari olabilir ki.