• Gebelik
  • Acil - vajinaya kolonya sürmek

Kızlar benim vajinamda kasıntı oluyordu kolanya sürüyordum rahatlatıyordu ama yanlış olduğunu okudum acaba bi zararı olmusmudur ki ??
    kolonya surmendeki amaç çok yanlış canım ordaki pt seviyesini bozuyorsun hamile olmadığın halde bike çok kötü bir aliskanlik edinmişsin muhtemelen enfeksiyonun var ve bi nebsesw olsa hafifletmiş dikkat etmelisin her şeyi araştırıp öyle yapın lütfen sonra size ve çocuğunuza birşey olur azabıyla yaşamayın
      E

nartanemm evet canım pt biraz yüksek çıktı doktor tahlili tekrar istedi bilmiyordum bilsem sürermiyim nasıl düzelir peki 😐
      Heisenberg, başlığı Acil - vajinaya kolonya sürmek olarak değiştirdi.
      Kaşıntın için kantaron otunun yağı birebir kendim kullandım zararı olmadı tabi çok derinlere kullanmadım zaten yara iyileştirme özelliği var
      Aysheyamanmustafa sadece saf su kullanman lazım ayrıca bide doktorun verdiği ilaçları o kadar sabun bile önermiyor doktorlar vajina kendini her zaman temizlermiş saf su önermişti bana doktorum bide ilaçları kullanmıştım geçmişti
      Ay bi arkadaşım da aynısını yaptım dayanamadım sonra yandım dedi. Nereden aklınıza geliyor ki böyle şeyler 🙄
      Aysheyamanmustafa nasıl bir mantıkla böyle birşey yaptınız gerçekten anlamıyorum hadi doktora gitmek zor geldi diyelim elimizin altında internet var bak oraya kaşıntı için kremler var dünya kadar . Bi kadının dikkat etmesi gereken en önemli yer ve siz kolonya sürüyorsunuz
        O bölgenin pH değerine en uygun şey sirkeymiş doktorum bana öyle söylemişti pamukla arada sildemişti
        Aysheyamanmustafa bence bundan sonra asla bir şey sürmeyin.En hızlı doğal hali kendini iyileştirir.Sakın sabun vs ile yıkamayın,haznenin içine su tutmayın,iç çamaşırlarınıza sirkeli su ile durulama yapın (yumuşatıcı gözüne sirke koyabilirsiniz),günlük pet vs kullanmayın,naylonsuz iç çamaşırı tercih edin.Kapalı bir bölge olduğu için iyi bakteriler olan bir bölgemiz,doktorunuzun verdiği bir ilaç haricinde vajinaya hiçbir şey sürülmez.İyi bakterileri yok ederseniz ve ph seviyesini değiştirirsiniz,vajinanın yapısını bozduğunuz için enfeksiyon,mantar ve daha kötülerine zemin hazırlamış olursunuz.
        Temizlik suyuna çok az sirke damlamak veya pamuğa sirke damlatıp silmek enfeksiyona iyi geliyor doktorum söylemişti ama şuan senin için uygunmudur bilemedim. Sen sürekli iç çamaşırını değiştir ütüle sirkeli suyla yıka çamaşırını ılık suyla tahretlen bir süre geçmiş olsun bu arada girmeden yazdım insallah yanlış kelime yazmamışımdır.
        • [silindi]

Aysheyamanmustafa sen rahatlattığını düşünüyorsun fakat vücudun bağımlılık kazanmış kolonyaya acilen doktora görünmelisin bidaha kullanmamanı öneririm. Geçmiş olsun.