Nur19 KAyse sade soda magnezyum açısında çok yararlı canım mide yanmasinada iyi geliyor meyveliyi çok sık tüketme.
NilgunHnm Sade maden suyu çok faydalı gebelikte. Hatta burda bi yazı görmüştüm süt içemeyen anneye doktoru günde 2 tabe maden suyu iç demiş minareller bebeğe çok faydalı kilo almanindada
1ogrencianne KAyse sade soda faydalı içinde doğal mineraller var ama meyveliyi içme katkı maddesi olduğu için zararlı 😊
Nur19 KAyse kacincı haftandasın bilmiyorum ama 28.ci haftalarda falan bacakta kasılmalar oluyor magnezyum eksikliğinden oluyormuş dengelemek için sade soda öneriliyor bende mide yanması da oluyor o yönden çok rahatlatıyor beni.
Kabarik KAyse ben 37 haftaligim Basindan beri iciyorum Hatta bazen cok bacak agrim Oldugunda gunde iki tane iciyorm cok faydasini gordm bebege de kilo aldirdi bi hafta onde bebegim
Fatofaruki KAyse ben cok ıctım gunde ıkı tane ıcebılırsın max demıstı bana doktor . Ama sade olanından meyvelı degıl☺️
Eceyavuz Kızlar bende suan 16 haftaligim afedersiniz ama lavaboya çıkamıyorum ve beni cok rahatsiz ediyor hep bir şişlik ve üstüne kasilmama sebep oluyor çıkamadığım için soda icti M rahatlamak için fayda etmedi uine
KAyse Eceyavuz canim ben tupbebek yaptirdim onun sayesinde hamileyim bana kabizlik yasak doktorum DUPHALAC diye kabizlik surubu yazdi denemek istersen eger ama sana yan etki yaparmi bilmiyorum