Alinam zkk canım 110 ve 140 arası tokluk şekeri gizli şeker oluyor doktoruna muhakkak görüş en kötü aile hekimine danış
2lokummannesiii zkk canım açlık 90 nın altında 1. Saat tokluk 140 ve altı 2. Saat tokluk 120 ve altı olması gerekiyor. Bir arkadaş ters yazmış rakamları. Ayrıca yemeğe oturduğunda ilk lokmadan sonra bir saat sayıp ölçeceksin.
zkk Sinembuse teşekkürler cnm. Şekerim yüksek çıktı benim de alet verdiler ve diyet . Diyetin 3. Günü denemek istedim 115 çıkınca bi sorayım dedim ☺️
Sinembuse Sinembuse gebelikte şeker oturuyor canim şuan iyisin 2 ci saat için diyete falan uydun mu bu şekilde guzel ben sabah öğle aksam ölçüyorum birde ara öğün cok önemli canim h.olsun yoğurt ceviz tarzı şeyleri mutlaka tüket şekerinin düşmesi de iyi değil.
zkk Alinam teşekkürler cnm. Benim zaten şekerim yüksek çıktı şuan diyetteyim makineyi denemek istedim çıkan değeri anlamayınca size sordum☺️
Sakaryali zkk Merhaba. Seker aletini nerden aldınız acaba. Benim doktorumda sekerden suphelendi. Dahiliye ye yonlendirip alet almami istedi. Bu aleti ucretsiz mi yaziyorlar.
Alinam zkk çok geçmiş olsun canım dikkatli ol emiiiii bebişe de sama da bişey olmaz aşşahım izniyle..... Sen diyetine odaklan 🤗
zkk Sinembuse evet diyetteyim bugün 3. Günümdü. Hamileliğimde canım çok tatlı çekti yedikçe yedim🤤 3 gündür diyettin dışına çıkmıyorum. İnşallah düşer. Sende de mi şeker var
zkk Sinembuse 3 ana 3 ara öğün var. Hemen hemen hepsinde yoğurt var nerdeyse. Hamileliğimin başından beri yemediğim yoğurdu şu 3 günde yedim
zkk Sakaryali özel hastaneye gittim cnm önce eğitim verdiler bana Nasıl kullanıcağımla ilgili sonra ücretsiz bi şekilde makineyi verdiler, ama eczaneler de de bir sürü çeşiti satılıyor.
Sakaryali zkk Himm anladım. Doktorum biz veremiyoruz bizde olsa verirdim ama dahiliye gitmen gerekiyor dedi. O yuzden sordum eger dahiliye de ucretli veriyor sa bosuna gitmim direk eczaneden alirim diye.