Hcg203 Ygmr1212 en son 11 Mayıs’ta 597 idi Perşembe günü keseyi gördük kalp atışını da bu hafta duyarız inşallah
Ireml Benim adeta 4 gün kala 5.4 çıkmıştı adet günü 57.9 cikti ondan 4 gün sonra da 166.9 cikti bana az gibi geldi 2 kat olmamış ama doktor normal dedi benim çok aklıma takıldı icim içimi yiyiyor acaba yine mi kimyasal olacak diye sizde değerler nasil
Kubradgrmnclr Merhaba bende bu aksam ogrendim bebegimi adetim 2 gun gecikti. Ve kan verdim beta 322.2 ve acile gittigimizden doktora gosterip bilgi alamadik sizce normal mi degeri
DilanAtabey Hcg203 bnde 6haftalıqm🙏qecen cuma kese ve bebeqi qördük doktor hftaya cuma qel kalp atışını dnleyelm dedi cookk heyecanlymmm🥰
Hcg203 Kesinlikle geçmiyo günler🙂🙂🙂 sizde yerleşme kanaması oldu mu ve olduysa ne zaman olması gerekiyo nasıl bişey oluyo çok mu az mı rengi koyu mu açık mı
Dilaraatac Hcg203 benim oldu gibi kuzum.Çikolata rengi gibi kahverengi.sonrasında biraz pembemsi pudra rengi akıntı geldi dün dr fitil şeklinde kullanıcağım progesteron verdi
Minikfasulyeninannesi Bizde 5+1 iz😊Salı günü doktora gideceğiz 13 Mayıs’ta öğrendim bebeğimizin olacağını o zaman beta 644 dü 😊
DilanAtabey Dilaraatac bnde tam 5000de qöründü kesede bebekte hftaya cumada kalp atışını dnlemeye qdicez🥰🥰
Annemmm2 Dilaraatac aaa çok sevindim bebeğim yaa 🥰😍 Dedim sana üzme kendini olur diye dikkat et kendine